SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

David Hasselhoff na sodišču zaradi dokumentarnega filma o berlinskem zidu

1

termometer

 | Foto:
David Hasselhoff se je znašel v sodnem sporu s producenti podjetja Media Owls, ki ga obtožujejo nedoslednosti v zvezi z dokumentarnim filmom o berlinskem zidu.

Davida Hasselhoffa producenti podjetja Media Owls obtožujejo kršitve člena pogodbe, s katero se je igralec zavezal, da bo v dokumentarcu o berlinskem zidu nastopil izključno zanje, vendar pa naj bi po končanem snemanju nekaj podobnega, tako tematsko kot v obsegu in formatu, delal tudi za National Geographic Society.

Pri podjetju Media Owls so se za 61-letnega igralca in pevca odločili zaradi njegove priljubljenosti v Nemčiji, pa tudi zato, ker je njegova pesem Looking for Freedom postala nekakšna himna padca berlinskega zidu.

Hasselhoff se v dokumentarnem filmu pojavlja v vlogi pripovedovalca in osebe, ki vključene posameznike in posameznice intervjuva.

Dokumentarni film National Geographic Societyja, ki ga bodo začeli predvajati jeseni, bo po ocenah podjetja Media Owls povzročil ekonomsko škodo, zaradi česar tožniki za igralca še iščejo višino zahtevane odškodnine.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin