SiolNET. Trendi Svet znanih
1,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Dvojna zmaga med kronanimi glavami: koronavirus prebolel tudi princ Albert

1,04

termometer

princ Albert
Albert se je zdaj pridružil ženi Charlene in petletnima dvojčkoma, princu Jacquesu in princesi Gabrielli. Foto: Getty Images

Po tem, ko so v ponedeljek z britanskega dvora sporočili, da je princ Charles že prebolel novi koronavirus, zdaj enaka novica prihaja iz Monaka. Okreval naj bi tudi princ Albert.

Princesa Maria Teresa Trendi Za posledicami novega koronavirusa umrla španska princesa

Da je 62-letni princ Albert že okreval po okužbi z novim koronavirusom, je prek Instagrama sporočila njegova hčerka, Jazmin Grimaldi, ki je objavila fotografijo očeta pred monaško palačo. 

"Bravo! Molitve so bile uslišane in moj oče je ozdravljen groznega koronavirusa. Zdaj se lahko v samoizolaciji pridruži svoji družini. Čudovite novice," je zapisala 28-letna Jazmin, ki je sicer Albertova nezakonska hčerka iz razmerja s Tamaro Jean Rotolo, kar pomeni, da ni upravičena do monaškega prestola.

Zdaj se bo pridružil ženi in petletnima dvojčkoma v izolaciji

Kot je zapisala Jazmin, se je Albert že odpravil na podeželje, kjer se bo pridružil ženi Charlene in petletnima dvojčkoma, princu Jacquesu in princesi Gabrielli, ki so v izolaciji in s katerimi je stike v času prebolevanja covida-19 ohranjal prek videoklicev.

Vladar Monaka je virus prebolel v dobrih dveh tednih, pri čemer so iz monaške palače že na začetku dejali, da ni nikakršnih skrbi za zdravje, poleg tega pa je nemoteno nadaljeval s svojim delom v prostorih zasebnega apartmaja v palači.

Vmes so mu sicer očitali, da je bil prav on tisti, ki naj bi s covidom-19 okužil britanskega princa Charlesa, saj sta bila oba prisotna na dobrodelnem dogodku WaterAid v Londonu 10. marca, a je Albert to odločno zanikal. "Tega dne se nisva rokovala, pozdravila sva se iz daljave, zato mislim, da me ne morete obtožiti, da sem ga okužil," se je branil na francoski radijski postaji RTL.

Princ Charles je novi koronavirus prebolel nekoliko pred Albertom - z britanskega dvora so ravno v začetku tedna sporočili, da je že okreval in po posvetu z zdravniki ni več v samoizolaciji.

princ Charles Trendi Princ Charles je po okužbi že okreval, Camilla ostaja v izolaciji

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin