SiolNET. Trendi Svet znanih
7,78

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Druga plat zgodbe: "S Primožem sva le dolgoletna prijatelja"

7,78

termometer

V stik z nami je stopila ženska, ki so jo v Planici fotografirali s Primožem Peterko, fotografija pa je sprožila govorice, da sta v zvezi. V resnici sta že dolga leta prijatelja in nič drugega, je pojasnila.

S Primožem se poznata že dolgo, je pojasnila Špela Rojc (desno), predsednica SSK Sam Ihan. Peterka je bil tudi na praznovanju 70-letnice njenega kluba, kjer je nastala ta fotografija. | Foto: osebni arhiv S Primožem se poznata že dolgo, je pojasnila Špela Rojc (desno), predsednica SSK Sam Ihan. Peterka je bil tudi na praznovanju 70-letnice njenega kluba, kjer je nastala ta fotografija. Foto: osebni arhiv O svetlolaski, ki so jo v Planici fotografirali z nekdanjim skakalcem Primožem Peterko, so zaokrožile govorice, da je nova Primoževa spremljevalka, v resnici pa sta le prijatelja, ki se poznata že dolga leta.

Špela Rojc, predsednica Smučarsko skakalnega kluba Sam Ihan, sicer pa učiteljica vožnje v Šoli vožnje Retos v Mengšu, nam je povedala, da se s Peterko že dolgo poznata, ker ju družijo smučarski skoki, a med njima ni nobenih drugih povezav.

"Nastala je zgodba, ki pravzaprav ne obstaja. S Primožem Peterko se druživa že dolga leta, ker sem predsednica SSK Ihan," je pojasnila Špela Rojc, "lani je na primer sodeloval z nami ob 70-letnici kluba."

"V Planici, kjer je fotografija nastala, smo bili v prijateljski družbi," je poudarila.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin