SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Charlize Theron bo posvojila še enega otroka

3

termometer

Igralka Charlize Theron se pripravlja na posvojitev še enega otroka, ki bo brat ali sestra dveletnega Jacksona.

Vir blizu igralke je za revijo National Enquirer razkril: "Charlize priznava, da je celotni proces posvojitve precej duhamoren, a vsekakor želi, da ima njen prvi posvojenec brata ali sestro, s katerim/katero bi skupaj odraščala. Proces posvojitve bo začela takoj po novem letu."

Južnoafriška igralka se še ni odločila, iz katere države naj bi posvojeni otrok prišel, prav tako tudi ne, ali bo afriško-ameriškega porekla kot Jackson. Vir ob tem dodaja: "Ni se še odločila za državo, je pa velika možnost, da se tokrat odloči prav za svojo rojstno državo na jugu Afrike. Ve samo, da želi še enega otroka."

Charlize je Jacksona posvojila leta 2012 in vedno je vedela, da bo posvojila: "Moja mama je našla pismo, ki sem ga napisala. V njem sem jo prosila, naj me odpelje do sirotišnice, kjer bi lahko posvojila otroka. Vedno sem vedela, da bo moj otrok posvojen."

O samohranilstvu pa je dodala, da si najverjetneje nobena mati ne želi, da bi bila samohranilka. Tudi v njenem primeru ni bilo tako, a se je zgodilo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin