Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
18. 10. 2016,
11.10

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

Angelina Jolie Brad Pitt otroci koncert ločitev

Torek, 18. 10. 2016, 11.10

6 let, 7 mesecev

Brad razočaral sinova, Angelino opazili pri ogledu hiše

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08
Angelina Jolie Brad Pitt | Foto Reuters

Foto: Reuters

Fotografi so Angelino Jolie opazili prvič, odkar je pred skoraj mesecem dni vložila zahtevo za ločitev od Brada Pitta. Igralka si je v družbi brata in večine otrok ogledovala hišo.

Angelino, ki je nosila dolgo rjavo jopo, so po poročanju medijev prič videli sproščeno in srečno. Bosonoga si je ogledovala posest v Malibuju, otroci pa so se igrali na plaži. Poleg telesnih stražarjev, varušk in njenega brata Jamesa Havna so pri ogledu Angelino spremljali 12-letni Pax, 11-letna Zahara, desetletna Shiloh ter osemletna dvojčka Vivienne in Knox. Najstarejšega, 15-letnega Maddoxa ni bilo poleg. Družina si je hišo in posest ogledovala približno eno uro. "Otroci so tekali naokoli in bili videti srečni," so poročali mediji.

Nekateri otroci so pred desetimi dnevi prvič od novice o ločitvi videli svojega očeta Brada Pitta, ki se še vedno ni pojavil v javnosti.

Ameriški tabloidi poročajo, da sta Maddox in Pax zelo razočarana nad svojim očetom, ker ju ni mogel odpeljati na koncert, kot jima je obljubil mesece pred Angelinino vložitvijo zahteve za ločitev 19. septembra. Sinova sta želela, da bi ju odpeljal na koncert skupine Offspring v Los Angelesu, ki je bil pretekli konec tedna.

Najstarejša sinova sta bila razočarana nad Bradovo odločitvijo. | Foto: Cover Images Najstarejša sinova sta bila razočarana nad Bradovo odločitvijo. Foto: Cover Images

Brad je obisk koncerta odpovedal po nasvetu svojih varnostnikov. "Pax in Maddox sta bila konec tedna z Bradom v njegovi hiši v Los Felizu in zelo sta se veselila tega, da bosta skupaj z očetom videla koncert. Po nasvetu varnostnikov je Brad v zadnjem trenutku obisk koncerta odpovedal, fanta pa sta zelo razočarana," je za spletni portal HollywoodLife povedal vir.

Proti Bradu po poročanju Entertainment Tonight še vedno poteka preiskava zveznih oblasti o domnevni zlorabi otrok. To naj bi 52-letni igralec zakrivil na poletu iz Francije v ZDA nekaj dni pred Angelinino vložitvijo zahteve za ločitev. Zvezni preiskovalni urad FBI še vedno zbira podatke o dogajanju na zasebnem letalu in bo presodil, ali bodo uvedli uradno zvezno preiskavo proti Bradu.

Odvetniki Brada in Angeline so pred tedni sklenili dogovor o njegovem obiskovanju otrok in obiskih pri terapevtu za vso družino. Dogovor se izteče 20. oktobra.

Ne spreglejte