Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 7. 2022,
8.49

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,62

3

Natisni članek

odvisnost Hayden Panettiere

Četrtek, 7. 7. 2022, 8.49

1 leto, 9 mesecev

Bila je na vrhuncu slave, nato pa jo je odvisnost pahnila na dno

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,62

3

Hayden Panettiere | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Igralka in nekdanja zaročenka boksarja Vladimirja Klička je spregovorila o dolgoletnem boju z odvisnostjo od prepovedanih substanc.

Danes 32-letna Hayden Panettiere je bila več kot desetletje ena najbolj prepoznavnih televizijskih igralk. Leta 2006 se je na sceno prebila z vlogo v seriji Heroji (Heroes), nato je igrala v še eni uspešnici, Nashville, takrat pa so se začele težave s poporodno depresijo, zaradi katerih se je zapletla v začarani krog odvisnosti.

"Nikoli nisem hotela škodovati svoji hčerki, a tudi nisem hotela biti z njo, v mojem življenju je bila le siva barva," je za revijo People povedala igralka, ki je hčerko rodila v zvezi s slavnim boksarjem Vladimirjem Kličkom. Med nosečnostjo je bila trezna, je zatrdila, po porodu pa se je spet vse pogosteje opijala in njen odnos s Kličkom se je začel krhati.

Z Vladimirjem Kličkom je bila v zvezi med letoma 2009 in 2018, leta 2014 se jima je rodila hči Kaya. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Z Vladimirjem Kličkom je bila v zvezi med letoma 2009 in 2018, leta 2014 se jima je rodila hči Kaya. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

"Ni hotel biti v moji družbi. Niti jaz nisem hotela biti v svoji družbi. Z opiati in alkoholom sem bila lahko vsaj za trenutek srečna, nato pa sem se počutila še slabše kot prej. Bil je začaran krog samouničevanja," se je spomnila tistega obdobja.

"Bila sem na vrhu sveta, nato pa sem vse uničila," je dejala, "mislila sem, da sem že na dnu, a je vedno šlo še nižje. Dokler sem bila na snemanju, sem se še zadrževala, ko pa nisem snemala, so stvari ušle nadzoru. Sčasoma nisem mogla več živeti brez drog in alkohola."

Hayden Panettiere | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Trenutek streznitve je prišel, ko je končala v bolnišnici in so ji zdravniki rekli, da ji bodo odpovedala jetra, če se bo še naprej omamljala. Odšla je na kliniko za odvajanje, bila je tudi na vrsti drugih terapij, zdaj pa si želi nadaljevati igralsko kariero.

Kmalu bo ponovila vlogo v novi grozljivki iz franšize Krik, v zadnjih mesecih pa se ukvarja tudi z zbiranjem sredstev za žrtve vojne v Ukrajini. Brat njenega nekdanjega partnerja, Vitalij Kličko, je namreč župan Kijeva.

Preberite še:

Jessica Simpson
Trendi Neprepoznavna zvezdnica: pred štirimi leti se je odpovedala alkoholu
Kit Harington
Trendi Kit Harington odkrito o "travmatičnih izkušnjah" in odvisnosti
Ne spreglejte