Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
21. 5. 2014,
16.48

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Angelina Jolie

Sreda, 21. 5. 2014, 16.48

8 let, 5 mesecev

Angelina Jolie si želi, da bi bili njeni otroci politiki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Angelina Jolie je za tuje medije priznala, da si oba z Bradom Pittom ne želita, da bi njuni otroci postali igralci, raje bi videla, če bi bili politiki.

Angelina Jolie si želi, da bi ji uspelo otroke usmeriti v politično kariero. Ne želi si namreč, da bi odšli po njeni in Bradovi poti. Ali, kot je izjavila za tuje medije: "Trudim se, da bi jih usmerila v politiko." Temu pa dodaja, da ju njunih šest otrok resda redno spremlja na promocijah filmov, ki jih oba z možem imata na različnih koncih sveta. A jih hkrati intenzivno ozaveščata tudi o njunih dobrodelnih projektih.

Za The Sun je igralka povedala: "Otroci vedo, da delava filme. Vendar pa vedo tudi to, da oče izdeluje pohištvo in gradi hiše, mama pa rada potuje z Združenimi narodi."

Ne glede na to, da si igralca otroke želita zavarovati pred zvezdniških življenjskim slogom, je njuna najmlajša hči Viv igrala v Joliejinem zadnjem filmu Trnuljčica, saj naj bi se vsi drugi otroci preveč bali njenega kostuma in tako niso imeli druge možnosti. "Drugi triletniki ali štiriletniki se mi zaradi mojega grozečega kostuma sploh niso upali priblližati. Morali smo poiskati otroka, ki se ne boji mojih rogov, krempljev in oči. Zato je to morala biti Viv."

Ne spreglejte