SiolNET. Trendi Svet znanih
2,88

termometer

  • Messenger
  • Messenger

A. Bagola: Včasih sva lezla drug po drugem, zdaj hribolaziva #video

2,88

termometer

Aljoša Bagola
Foto: Mediaspeed

"Najbolj srečna sva takrat, ko smo vsi trije člani družine v harmoniji. V razmerje je treba vlagati in treba se je znati dobro prepirati," je bil le eden od nasvetov za dober partnerski odnos Aljoše Bagole.

Igralka Iva Kranjc Bagola ter komunikolog in svetovalec na področju kreativnosti Aljoša Bagola sta srečno poročena že 11 let. O tem, kako ohraniti srečo v zakonu, sta spregovorila v oddaji Dobro jutro na Planet TV.

Aljoša Bagola, slovenski kreativni direktor desetletja in avtor uspešnice Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, je predstavil novo knjigo Srečo, prosim. V njej se zakoplje v raziskovanje nadvse izmuzljive in težko dosegljive sreče. "Sreča je destilat sodobnega časa, v katerem smo si srečo zadali kot še eno obveznost, in če je na koncu dneva ni, se na silo upodobimo biti srečni, da dobimo dovolj potrditev z všečki. Oprtanje sreče kot bremena ni pravi recept zanjo, to mora biti posledica talentov, ki si jih pustimo uresničevati."

Kdaj sta zakonca najbolj srečna? "Najbolj srečna sva takrat, ko smo vsi trije, še hčerka Sofija, v harmoniji. Sreča je pot in partnerski pogled na srečo zahteva drugačen pogled. Ni samoumevno, da se nenehno razumeš in si nenehno srečen."

"Biokemična reakcija v možganih, ki ji rečemo zaljubljenost, ima omejen rok trajanja. V razmerje je treba vlagati in se znati tudi dobro prepirati. Ker nikoli ni samo lepo."

Preberite še:

Aljoša Bagola Trendi Aljoša Bagola: Treba bi bilo pošiljati položnice za sovražni govor na družbenih omrežjih #video Aljoša Bagola Planet TV Tega o novopečenem fatalnem moškem gotovo niste vedeli #video Fatalni moški 2021 Trendi Dobili smo fatalnega moškega leta 2021 #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin