SiolNET. Trendi Svet znanih
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

14-letna hči Borisa Beckerja prvič na modnih brveh

4

termometer

 | Foto:
14-letna Anna Ermakova, hči slavnega Borisa Beckerja, se je na berlinskem tednu mode prvič sprehodila po modih brveh.

Anna Ermakova je postala slavna, še preden se je rodila, saj je njen oče slavni Boris Becker, nekdanji teniški igralec. A na tednu mode v Berlinu je 14-letno dekle stopilo iz očetove sence.

Anna je nosila kratko sivo obleko nemške modne hiše Riani, na modnih brveh pa jo je spremljal ogromen koder. V zaodrju je za nemški časnik Bild povedala: "Uresničila se mi je velika želja. Številne moje prijateljice sanjarilo o takšni priložnosti, res se je vse zgodilo zelo hitro."

Seveda se zaveda, da ji je njeno ime pomagalo odpirati vrata šovbiznisa, "a če ne bi bila pridna v šoli, mi mama tega ne bi dovolila", je dodala.

Ali so na njen uspeh ponosni tudi njeni starši? "Moja mama je ponosna name, če sem uspešna v šoli, zato sem danes sploh lahko tukaj." Tudi njen oče je nekaj minut po nastopu hčerke na družabnih straneh zapisal, da je ponosen na svojo nezakonsko hčer.

What a beautiful young lady #Anna #family #berlin #mbfw

A photo posted by Boris Becker (@borisbeckerofficial) on

Ali ni malce prehitro pri 14 letih zaplavati v manekenske vode? "Moja mama je seveda vedno poleg mene in tako si tudi želim. Zame je to nov korak v nekaj, kar imam res rada."

Čeprav ima Anna očetove rdeče lase, nosi v sebi manekenske korenine svoje matere Angele Ermakove.

Anna je sad "nekajurne" zabave Borisa in Angele v Londonu. Boris je najprej zanikal očetovstvo, a test DNK je leta 2001 pokazal, da je pravi oče. Leta 2007 se je strinjal s testom in podpisal, da bo Anno tudi denarno preživljal. Zabava za eno noč pa ni rodila samo Anne, ampak tudi konec Borisovega zakona s tedanjo ženo Barbaro in drago ločitev.

Boris je pozneje o svoji hčerki povedal: "Sem živel in se učil. Plačal sem svoj zakon za prihodnjih nekaj let. Ampak Anna ni več napaka. Imam čudovito hčer, ki jo imam zelo rad."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin