Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
13. 2. 2017,
10.16

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Natisni članek

Adele Marjetka Vovk Pinkove zvezde Lara Grbić

Ponedeljek, 13. 2. 2017, 10.16

6 let, 7 mesecev

11-letna Slovenka, ki navdušuje Srbijo

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83
Lara Grbić | Foto Osebni arhiv

Foto: Osebni arhiv

Ljubljančanka Lara Grbić je že v petem krogu oddaje talentov Pinkove zvezdice ter je edina Slovenka, ki se je udeležila tega tekmovanja.

Na avdicijo za priljubljeni srbski šov televizije Pink TV Pinkove zvezdice se je prijavilo več kot 900 otrok, sprejeli so jih 90, zdaj pa jih je ostalo samo še 40. Med njimi je tudi 11-letna Lara, ki se, kot pravi sama, v šovu predvsem zabava, med snemanjem pa spoznava veliko otrok in se druži z njimi.

Učenko šestega razreda OŠ Trnovo so k sodelovanju v šovu Pinkove zvezdice povabili julija lani, ko so jo opazili na Blejskem zlatem mikrofončku. Po dolgem razmisleku z družino se je vabilu odzvala in zdaj uspešno nastopa ter navdušuje srbske gledalce.

Lara poje že od tretjega leta. Takrat je začela hoditi na solopetje k Marjetki Vovk. Zaradi Pinkovih zvezdic in izgovarjave srbskega jezika se je Larina družina obrnila tudi na opernega pevca Rusmirja Redžića, ki ji je v veliko pomoč in jo je v kratkem času naučil veliko.

Lara med nastopom na Pinkovih zvezdicah. | Foto: Osebni arhiv Lara med nastopom na Pinkovih zvezdicah. Foto: Osebni arhiv Mlada pevka si želi po besedah njenih staršev v življenju početi samo eno stvar – peti, peti, peti. Če ne bo postala uspešna pevka, si želi biti učiteljica petja ter nastopati. "Petje je njena strast, njene sanje in ko Lara poje, uživa in pozabi na vse drugo. Midva to podpirava in ji bova vedno stala ob strani ter ji pomagala pri nadaljnji pevski poti," pravita Larina ponosna starša. Njen idol je britanska pevka Adele, zato še posebej uživa ob prepevanju njenih pesmi, še posebej pri srcu ji je pesem One and only.

Poleg petja pa ima še eno strast – igranje klavirja. Lara obiskuje četrti razred glasbene šole, starša pa jo pohvalita, da je tudi pridna učenka, ki rada pomaga drugim ter je zelo prijazna in skromna deklica.

Ne spreglejte