Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 10. 2023,
7.00

Osveženo pred

1 teden, 2 dneva

Vsebino omogoča Apollo d.o.o.

Natisni članek

otrok otroška oprema Prihaja dojenček dojenček avtosedež FreeON advertorial

Sreda, 25. 10. 2023, 7.00

1 teden, 2 dneva

Rezultati neodvisnega testiranja AMZS v sodelovanju z evropskim avtomobilskim klubom ADAC

Otroški avtosedež FreeON Galaxy i-Size prvič med ocenjenimi

Vsebino omogoča Apollo d.o.o.

Varnostna testiranja nemške avtomobilistične organizacije ADAC so cenjena zaradi verodostojnosti in neodvisnosti. Tudi letos je AMZS v sodelovanju s priznanimi evropskimi avtomobilskim klubi preverjal lastnosti otroških avtosedežev in k testiranju prvič povabil tudi slovensko blagovno znamko FreeON. Avtosedež Galaxy i-Size je prejel oceno zadovoljivo in se tako uvrstil med varnostno in uporabniško prijazne in zanesljive na našem trgu.

Zahtevni kriteriji testiranja

Avtosedež Galaxy i-Size z oceno zadovoljivo | Foto: Apollo d.o.o. Avtosedež Galaxy i-Size z oceno zadovoljivo Foto: Apollo d.o.o. Otroški avtosedeži, ki so jih za testiranje izbrali evropski avtomobilski klubi v sodelovanju AMZS, so bili podvrženi zahtevnim kriterijem testiranja ADAC, ki ga izvajajo v sodelovanju z neodvisno nemško potrošniško organizacijo Stifung Warentest. Zaradi zelo zahtevnih kriterijev so takšna testiranja pomemben pokazatelj in dokaz visoke kakovosti izdelkov. V letošnjem ocenjevanju je med 30 testiranimi modeli zadovoljivo oceno prejel tudi otroški avtosedež Galaxy i-Size slovenske blagovne znamke FreeON, in sicer z vidika varnosti, enostavnosti rokovanja, udobnosti in odsotnosti škodljivih snovi. Pridobljena ocena potrjuje, da je otroški avtosedež znamke FreeON med zanesljivimi in kakovostnimi na našem trgu.

Avtosedež FreeON Galaxy i-Size med zanesljivimi in kakovostnimi

Testiranja ADAC veljajo za najstrožja in tudi otroški sedež Galaxy i-Size znamke FreeON je šel skozi strokovno podkovano sito, ki mu lahko zaupamo. Kot pove že ime, avtosedež ustreza najsodobnejšemu standardu i-Size in je ustrezen za otroke, visoke od 40 pa vse do 105 centimetrov. Nastavljiv položaj za hrbet in glavo ter 360-stopinjsko vrtljivo sedišče so pomembne uporabne lastnosti avtosedeža, ki se v vozilo pritrjuje s pomočjo sistema isofix v kombinaciji s podporno nogo. Pettočkovni varnostni pas poskrbi za varno pripenjanje otroka v avtosedež, ki je zelo udoben in izdelan iz kakovostnih, prijetnih in neškodljivih materialov. Da gre za celovito kakovosten izdelek, potrjuje tudi testiranje ADAC, saj preizkušajo celo vrsto lastnosti, ki so povezane tako z varnostjo kot z uporabo in udobjem.

Varno in udobno na poti, avtosedež Galaxy i-Size:

Fotogalerija
1 / 3

Pod drobnogledom ključne lastnosti

S čelnimi in bočnimi trki, preverjanjem poteka varnostnih pasov in stabilnosti pritrditve avtosedeža testirajo varnostne lastnosti. Poleg tega ugotavljajo učinkovitost upravljanja, kar vključuje ustrezno vgradnjo sedeža v avtomobil, pripenjanje otroka, prilagodljivost glede na višino otroka, enostavnost čiščenja in razumljivost navodil. Naslednji segment testiranja je namenjen ergonomiji, torej prostornosti, udobju in položaju otroka, pa tudi volumnu, ki ga sedež zavzame v vozilu. Poleg naštetega pa v laboratoriju preverjajo tudi vsebnost škodljivih snovi, kot so sredstva proti gorenju, naftalin, ftalati in druge snovi, ki tudi pri otroških igračah veljajo za škodljive.

Avtosedeži FreeON so na voljo v trgovinah Baby Center in v njihovi e-prodajalni.

O blagovni znamki FreeON

Slovenska blagovna znamka FreeON že od leta 2010 uspešno pridobiva in ohranja zaupanje uporabnikov s strokovno podporo, odlično kakovostjo in celovito izbiro opreme in pripomočkov za dojenčke in otroke. Zasnovana je, da olajša vsakdanje starševske skrbi in ustvari čudovite trenutke z otroki, zato se razvija skladno s potrebami sodobnega starševstva. Obsega več kot 200 različnih izdelkov in je prisotna že na 30 trgih. Izdelki FreeON so na voljo tako v spletnih trgovinah kot tudi v specializiranih prodajalnah za dojenčke in otroke.

Za dodatne informacije pišite na info@freeon.si.   

Ne spreglejte