Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 9. 2024,
6.02

Osveženo pred

21 ur, 48 minut

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Natisni članek

noad Počitnice.si Antalya Alanya Belek Turčija dopust počitnice PR članek

Ponedeljek, 23. 9. 2024, 6.02

21 ur, 48 minut

Turčija – all inclusive s popustom do 40 odstotkov za jesen 2024 in poletje 2025

Oglasno sporočilo

Bi želeli okusiti življenje kraljev in kraljic, ki jim služabniki ves čas servirajo vse, kar si zaželijo? Nič lažjega, vse, kar morate storiti, je rezervacija all inclusive počitnic v Turčiji! In pozor, če to storite do 31. oktobra, se bo smejalo tako vam kot vaši denarnici!

shutterstock_2512614945 | Foto: Shutterstock / Počitnice.si Foto: Shutterstock / Počitnice.si

Sodoben življenjski tempo ni nič kaj prizanesljiv do nas. Vsak dan znova je treba spretno vijugati med službo, družino in družabnim življenjem, biti v najboljši formi ter dobre volje. A ljudje nismo roboti, smo živa bitja s čustvi in občutki, zato je prav, da si vzamete tudi čas za počitek ter si dovolite, da drugi poskrbijo za vas in vam dvorijo – kot na kraljevem dvoru!

In ne, taki scenariji niso mogoči le v sanjah, prav tako vam zanje ni treba zapraviti celega bogastva! Vse, kar morate storiti, je pravočasna rezervacija počitnic v Turčiji! In izbira prave turistične agencije.

S Počitnice.si si lahko celo jesen in zimo privoščite nepozabne in predvsem ugodne all inclusive počitnice na obali turške riviere v priljubljenih letoviščih Antalya, Side, Belek, Kemer in Alanya. Prav tako so že odprli rezervacije tudi za poletje 2025. A to še ni vse! Če rezervirate poletni dopust 2025 v Turčiji do 31. oktobra, lahko izkoristite izjemne ultra first minute popuste, kar do 40 odstotkov!

shutterstock_2520117071 | Foto: Shutterstock / Počitnice.si Foto: Shutterstock / Počitnice.si

Zakaj sploh izbrati počitnice v Turčiji?

Turčija je posebna iz več razlogov. Na zemljevidu sveta predstavlja glavno stičišče med tremi kontinenti, Evropo, Azijo in Afriko. Različne kulture vsakega od njih so jo oblikovale v deželo, kakršno poznamo danes. Mešanico kultur lahko doživite in občutite s samo nekaj manj kot triurnim poletom iz Gradca ali Dunaja v vseh letnih časih. Turčija je namreč zelo blizu in tudi zato je popolna počitniška destinacija za vse generacije, tako skupine prijateljev, zaljubljene pare in družine z otroki kot tudi samostojne popotnike in počitnikarje ter oddiha željne seniorje.

Na počitnice v Turčijo lahko s Počitnice.si to jesen in zimo ugodno poletite vsak teden iz Gradca ali Dunaja. Odprte so tudi že prijave za 1. maj in poletje 2025, ki so za rezervacije do 31. oktobra na voljo po izjemni ceni, tudi do 40 odstotkov ugodneje!

Hitro torej preverite celotno ponudbo počitnic v Turčiji TUKAJ in si že danes zagotovite zasluženo all inclusive razvajanje v kraljevskem slogu. Ali preprosto pošljite povpraševanje na info@pocitnice.si z željami glede datuma letovanja in pričakovane nastanitve. Že v nekaj urah bodo izkušeni svetovalci pripravili nabor najboljših ponudb za vaš okus.

Za več informacij in rezervacije lahko pokličete na 01/280 30 00 ali se od ponedeljka do sobote osebno oglasite v kateri od fizičnih poslovalnic Počitnice.si, in sicer v nakupovalnih središčih Supernova Ljubljana Rudnik ter Supernova Kranj Primskovo. 

Turški all inclusive je zgodba zase

No, vrnimo se na uvodni del in tako imenovano kraljevsko razvajanje. V Turčiji s tem namreč ni šale. Domačini so tradicionalno znani kot izjemni gostitelji, ki z zadovoljstvom poskrbijo za vsakega gosta, zato ne čudi, da velja Turčija za zibelko all inclusive hotelske ponudbe.

shutterstock_631331912 | Foto: Shutterstock / Počitnice.si Foto: Shutterstock / Počitnice.si

V Turčiji all inclusive namreč dejansko pomeni razvajanje na najvišji ravni, ki si jo lahko zamislite. To pomeni, da je v ceno, ki jo plačate turistični agenciji, vključeno dobesedno VSE!

Ves dan imate na voljo najrazličnejše vrste hrane za vse okuse in starosti, ogromno prigrizkov in sladkih dobrot, alkoholne in brezalkoholne pijače, športne igre, dnevne in večerne animacije za odrasle, celodnevni otroški klub, razdeljen po starostnih skupinah, igralnice za otroke, vodne parke, bogato ponudbo spa in wellness storitev ... Pa seveda več bazenov in peščene plaže s kristalno čistim morjem le nekaj korakov stran.

Ste za počitnice v Turčiji, a ne veste, katero letovišče izbrati? Naj vam pomagamo!

Hotelski resorti v turških letoviščih Antalya, Side, Belek, Kemer in Alanya so tako veliki, da ni nikoli zares gneče in lahko vsakdo uživa tako v vodnih radostih kot tudi najde miren in zaseben kotiček za počitek. Tako je praktično povsem vseeno, katero letovišče izberete, saj se bosta v izbranem resortu zagotovo našla tako prostor kot prava aktivnost za vas.

shutterstock_180696425 | Foto: Shutterstock / Počitnice.si Foto: Shutterstock / Počitnice.si

A da bo končna odločitev vendarle nekoliko lažja, lahko omenimo, da je izhodišče za vsa letovišča Antalya, saj je tam letališče. Mesto je znano po čudovitih peščenih plažah in bogati zgodovini, zato se velja sprehoditi po starem mestnem jedru s številnimi trgovinicami, restavracijami, bari, muzeji in bazarji. Tudi Belek se lahko pohvali z dolgimi peščenimi plažami, morje pa je tukaj bolj mirno. Poleg klasične all inclusive ponudbe z vodnimi parki so v tem letovišču na voljo tudi številna golfišča in resorti višjih cenovnih razredov.

shutterstock_297608990(1) | Foto: Shutterstock / Počitnice.si Foto: Shutterstock / Počitnice.si

Side je mondeno antično mesto, kjer lahko najdete sledove kar 12 civilizacij, zato lahko morske užitke in hotelsko all inclusive razkošje čudovito dopolnite z raziskovanjem zgodovinskih ruševin. Letovišče Kemer je iz ribiške vasice zraslo v priljubljeno turistično središče s kristalno čistim morjem in bogato all inclusive hotelsko ponudbo. Živahna Alanya z okoliškima krajema Konakli in Incekum pa s svojim živahnim mestnim utripom in lego ob vznožju mogočne gore Taurus ponuja idealen vpogled v preplet Orienta in Evrope, zato ni čudno, da je eno najbolj priljubljenih letovišč all inclusive počitnic v Turčiji.

Izkoristite posebno akcijsko ponudbo na Počitnice.si in do 31. oktobra rezervirajte TOP first minute oddih za poletje 2025 v znanih turških letoviščih Antalya, Alanya, Belek, Kemer ali Side z odhodi iz Ljubljane ali Gradca tudi do 40 odstotkov ugodneje! Preverite celotno ponudbo TUKAJ, pošljite povpraševanje na info@pocitnice.si ali pokličite 01/280 30 00!

shutterstock_1732142728 | Foto: Shutterstock / Počitnice.si Foto: Shutterstock / Počitnice.si

Če vas ob vsem tem slučajno skrbi, da bi vam lahko postalo dolgčas ...

... ne skrbite, all inclusive počitnice v Turčiji lahko namreč dopolnite še s kopico izletov za vse generacije in okuse. Za nekatere bo morda dovolj že obisk mestnega središča izbranega letovišča in sprehod skozi bazarje, kjer se lahko preizkusite v barantanju, se oblečete v najnovejše modne trende in se oskrbite z začimbami. Ljubitelji pustolovščin lahko obiščete jamo Damlataš ali se z žičnico povzpnete na alanyski grad, zaplujete po reki Manavgat do znamenitih manavgatskih slapov ali se odpravite na Jeep safari po razgibanem pogorju Taurus.

Naravnost nepozabno doživetje bo vsekakor tudi izlet v Kapadokijo, ki je znana zlasti po preletih nad pokrajino s toplozračnimi baloni, ali pa obisk bombažne palače Pamukkale, belih apnenčastih teras, po katerih se pretaka domnevno zdravilna voda iz penečih izvirov in ustvarja pravljično svetlikajočo se modro barvo. Povzpnete se lahko na vrh vzpetine, v antično mesto Hierapolis, kjer naj bi bil vrelec mladosti, in se okopate v Kleopatrinem bazenu. 

shutterstock_2119309934 | Foto: Shutterstock / Počitnice.si Foto: Shutterstock / Počitnice.si

Naj vas torej nikar ne skrbi, na počitnicah v Turčiji se dolgočasili vsekakor ne boste – razen če si boste to želeli! Ker saj veste, all inclusive poskrbi za vse okuse!

Naročnik oglasnega sporočila je Turistična agencija Počitnice.si, d. o. o.

Ne spreglejte