SiolNET. Trendi Potovanja
1,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Šotor, ki lahko stoji na tleh, visi v zraku in plava na vodi #foto

1,30

termometer

šotor, Tentsile
Foto: Instagram

Ljubitelje kampiranja in uživanja v naravi bo razveselil nov inovativni šotor, ki ni omejen zgolj na tla, temveč se ga lahko namesti na višino med drevesa ter uporablja kot sup ali splav na vodi.

Glamping Olimia Trendi Slovenski glampingi: tudi kampiranje je lahko luksuzno

Podjetje Tentsile je izdelalo šotor, ki zaradi posebnega dizajna ponuja dva dodatna užitka v naravi: kampiranje v zraku ali na vodi. Če ste naveličani tal, lahko šotor s pomočjo podpore dreves dvignete na višino ali pa ga uporabite kot splav oziroma sup. "Ustvarjen je za družinske avanture, ki se dogajajo na tleh, med drevesi ali na vodi, ne glede na to, kjer se znajdete," sporočajo pri podjetju.

šotor Foto: Cover Images

šotor Foto: Cover Images

Šotor, ki "osvaja zemljo, zrak in vodo", je primerno opremljen za vse načine kampiranja: je vodoodporen, ščiti pred mrčesom in tudi pred UV-žarki. Kadar je nameščen v zraku ali stoji trdno na tleh, lahko v njem biva pet odraslih, ki imajo dovolj prostora za spanje, kadar se uporablja kot splav ali sup, pa lahko na njem plujejo tri odrasle osebe.

Poslanstvo Tentsila je izdelava šotorov v stilu visečih mrež, ki se jih lahko kot hišice na drevesu namesti kjerkoli, ob tem pa se trudijo še pomagati naravi. Za vsak prodan šotor posadijo 18 dreves, do zdaj pa so jih posadili že več kot 350 tisoč, pravijo.

šotor Foto: Cover Images

šotor Foto: Cover Images

Cene njihovih šotorov se gibljejo od 205 do 999 evrov, zadnji v njihovi seriji, ki lahko lebdi in še plava, pa bo stal več kot 1.600 evrov in bo na voljo šele v začetku prihodnjega leta.

Preverite še:

kamp Šimuni, Pag Trendi Zakaj hrvaški kampi veljajo za boljše od slovenskih? kampiranje Trendi To so najboljši kampi v Sloveniji in Istri

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 87
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin