Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 8. 2018,
7.07

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Sava Turizem d.d.

Natisni članek

Terme 3000 Moravske Toplice advertorial počitnice

Sreda, 15. 8. 2018, 7.07

2 meseca, 1 teden

Pred koncem počitnic še na vrtoglavi tobogan z 22 metrov višine

Vsebino omogoča Sava Turizem d.d.
prekmurje terme 3000 moravske toplice

Končajte poletje v velikem slogu: zabavno, razigrano in navihano, začinjeno s pravo mešanico adrenalina in popolne sprostitve. Izkoristite zadnje dni počitnic za nepozabno družinsko doživetje v zakulisju romantičnega in slikovitega Prekmurja.

Poletje je pravi čas za posebne družinske vragolije, pri katerih uživajo prav vsi družinski člani. Za še zadnji skok v osvežujočo vodo pred vstopom v novo šolsko leto lahko izkoristite posebno ponudbe v Termah 3000 – Moravske Toplice. Tam boste doživeli pravo poletno čarovnijo, kjer se boste lahko popolnoma sprostili in si napolnili baterije pred novimi jesenskimi obveznostmi.

Terme 3000 | Foto: Želite uživati še nekaj dni počitnic?

Izkoristite ugodnost družinskih poletnih počitnic v Termah 3000 – Moravske Toplice:

Nastanitev s polpenzionom

Neomejena vodna zabava v hotelskih bazenih in termalnem parku

Do 2 otroka brezplačno

Pristna počitniška doživetja Prekmurja

Malo zabavnega adrenalina za popolno sprostitev

Že od 50 € na osebo na noč  Rezerviraj zdaj | Foto:

Terme 3000 | Foto:

Nora avantura s hitrostjo dirkalnika

Razveselite svoje najmlajše in prebudite otroka v sebi s pustolovščino, kjer ne bo manjkalo smeha in veselega vriskanja.

Terme 3000 – Moravske Toplice se lahko pohvalijo z enkratnim vodnim parkom, kjer boste v trenutku pozabili na besedo dolgčas. Njihova glavna atrakcija je nedvomno tobogan Aqualoop, ki je visok kar 22 metrov in po katerem se lahko spustite z neverjetno hitrostjo 80 kilometrov na uro. Bliskoviti spust po rumenem toboganu je prava dirkalna poslastica, saj boste s pospeškom, ki je večji kot v dirkalnem avtomobilu, dobesedno padli v globino do prvega lupinga in nekaj vrtoglavih ovinkov, dokler vas ne bo vrglo v bazen. Sedem sekund dolgi spust bo nedvomno prebudil vašo žilico po adrenalinskih preizkušnjah.

Druga zvezda vodnega parka je tobogan Kamikaza s prostim padom, kjer se prav tako z 22 metrov višine poženete v globino, naravnost in brez zavijanja.

Terme 3000 | Foto: To so atrakcije, zaradi katerih so Terme 3000 – Moravske Toplice pravi raj za vso družino:

3.127,30 m2 plavalnih površin

Termalni bazeni (3 zunanji, 2 notranja v nadstropjih)

Zunanji in notranji otroški bazen

Tobogan Kamikaza, s katerega se z 22 metrov spustite v prosti pad

Družinski tobogani (2 zunanja, 1 notranji)

Travnik štrka Vikija z otroškimi igrali, peskovnikom, skakalnim gradom in trampolini

9 bazenov s filtrirano termalno ali črno termo-mineralno vodo

Zunanji skakalni bazen s skakalnico

Tobogan Aqualoop s polnim obratom, kjer so pospeški večji kot v dirkalnem avtomobilu

Tobogan Boom z zvočnimi in vizualnimi efekti

Zip line Štorkljin let nad zunanjimi bazeni

Bogata kulinarična ponudba znotraj parka

Rezerviraj zdaj | Foto:

Oddih z veliko začetnico

Če vam adrenalinske preizkušnje vendarle niso tako blizu, pa lahko v Termah 3000 brez skrbi najdete tudi svojo pravo oazo miru: po manj drznih toboganih ali na brezskrbnem namakanju v jacuzzijih in v črni termo-mineralni vodi.

Terme 3000 - Moravske Toplice | Foto:

In brez skrbi, tudi če bo avgustovsko vreme nekoliko zatajilo, imajo v Termah 3000 – Moravske Toplice vedno rezervni načrt: prenovljeni notranji termalni park ima dva zavita tobogana in veliko prostora za sprostitev za tiste, ki želijo ob bazenih uživati stran od živžava. Za pravo otroško zabavo pa bo poskrbel legendarni štrk Viki, maskota term, ki poleti uganja same štrkastične vragolije. Z animatorji bodo med drugim ustvarjali na delavnicah, predvsem pa se preizkušali v gibalnih spretnostih – na plavanju, teku, telovadbi, plesu in različnih družabnih igricah.

prekmurje terme 3000 | Foto:

Zakaj na oddih v Prekmurje?

Počitnice v Termah 3000 – Moravske Toplice pa vam ponujajo veliko več. Poleg brezskrbnega razvajanja v okviru sodobnih term se lahko odpravite na različne izlete in tako doživite od blizu vse lepote slikovitega Prekmurja. Na primer Bukovniško jezero z energijskimi točkami in adrenalinskim parkom, Otok ljubezni v Ižakovcih in Goričko z največjim gradom v Sloveniji s 365 sobami. Plečnikova cerkev v Bogojini, okrogla cerkvica Rotunda v Selu ter Lončarska vas v Filovcih. V tropskem vrtu v Dobrovniku spoznajte orhideje, bananovec, poprovec in kavo, v doživljajskem parku Vulkanija pa doživite ponovni izbruh zadnjega vulkana v Sloveniji. Ljubitelji lokalne kulinarike obiščite okoliške turistične kmetije, vključno s Šunkarno Kodila in Čokoladnico Passero.

sava turizem terme 3000 | Foto: Prekmurje vam bo že ob prvem obisku zlezlo pod kožo, zato ne bodite presenečeni, če se boste v pokrajino ob Muri želeli vračati znova in znova.

Novodobne cimprače

Pristno doživetje Prekmurja v Termah 3000 – Moravske Toplice pa omogočajo tudi očarljive nove hiške v Prekmurski vasi Ajda, ki so jih navdahnile tipične prekmurske hiške, cimprače.

Terme 3000 - Moravske Toplice | Foto: Krite so s trstiko, za razliko od cimprač pa se ponašajo z velikimi okni, ki vanje prinašajo veliko svetlobe. Do osvežitve ni daleč, saj stojijo le streljaj od termalnega parka. Družinski piknik večerov na terasi pa zlepa ne boste pozabili!

 

Ne spreglejte