SiolNET. Trendi Potovanja
4,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ljubljana je dobila največje drsališče, deželo i-Lucky Land #foto

4,05

termometer

drsališče, Emonika, i-Lucky Land
Foto: Ana Kovač

V središču Ljubljane, tik ob glavni avtobusni in železniški postaji, na parkirišču Emonika, se je odprlo največje drsališče v Sloveniji, ledena dežela i-Lucky Land. Razprostira se na kar tri tisoč kvadratnih metrih.

Slab mesec po tem, ko se je v Parku Zvezda odprlo drsališče Ledena fantazija, je na parkirišču Emonika zaživelo še večje ledeno doživetje. Gre za interaktivno deželo i-Lucky Land s tri tisoč kvadratnimi metri ledenih površin, ki vključujejo:

Osrednje 1.900 kvadratnih metrov veliko drsališče z LED-lučmi v ledeni ploskvi, manjše hokejsko igrišče, ledene steze, ledeni tobogan, progo za curling, fotokotiček, radarje hitrosti ter sejemsko bogat program za obiskovalce, šole, vrtce, podjetja in društva.

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Na drsališču, ki bo odprto vse do marca, pripravljajo več kot 90 dogodkov, izvajali pa bodo tudi tečaje drsanja.

Drsanje bo mogoče vsak dan od 9. do 24. ure, izbirali pa boste lahko med dopoldansko (do 16.00) in popoldansko vstopnico (od 14.00 do 24.00). Vstopnina znaša osem evrov, z vključitvijo v njihov klub zvestobe boste zanjo odšteli pet evrov.

Preberite, kaj je o deželi i-Lucky Land povedal Luka Klasinc, nekdanji umetnostni drsalec in lastnik podjetja Lucky Luka.

Na Ledeni fantaziji tematski večer za tujce

Na drsališču Ledena fantazija v središču Ljubljane pa so včeraj praznovali obiskovalci iz vsega sveta. Pripravili so tematski večer, kjer so želeli združiti vse nacije. Za eno kupljeno vstopnico so tujci dobili kar dve. Vse pa je čakala tudi kapa Ledene fantazije, da bi lahko kljub mrazu čim bolj uživali v Ljubljani. Kako se tujci počutijo v Sloveniji ob prihajajočem božiču, kaj jim je všeč tukaj v primerjavi z božičem doma in iz katerih držav prihajajo, pa si poglejte v prispevku iz oddaje Dan.:

[video: 66980 / ]

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 125
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin