Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 6. 2024,
14.26

Osveženo pred

2 dneva, 7 ur

Oglasno sporočilo

Natisni članek

ljubezen ljubezen partnerska zveza zmenki noad Ona-on.com PR članek

Petek, 28. 6. 2024, 14.26

2 dneva, 7 ur

Zmenki za samske: kako izbrati pravo spletno aplikacijo za zmenke?

Oglasno sporočilo
ona-on | Foto Ona.on.com

Foto: Ona.on.com

Zmenki za samske so lahko zabavni, razburljivi, a tudi stresni. Kako najti osebo, ki je primerna zate, ki ima podobne interese, vrednote in cilje? Kje sploh iskati potencialne partnerje, če nimaš veliko časa ali priložnosti za druženje?

To so vprašanja, ki si jih zastavljajo mnogi samski, ki iščejo ljubezen. Na srečo obstaja rešitev, ki nam lahko pomaga pri iskanju sorodne duše, to so spletni zmenki. Postali so zelo priljubljen in učinkovit način spoznavanja novih ljudi, ki delijo tvoje želje in pričakovanja.

Kako izbrati pravo spletno aplikacijo za zmenke za samske?

Prvi korak pri spletnih zmenkih je izbira prave spletne strani za zmenke. Na spletu obstaja veliko različnih aplikacij za zmenke, ki se razlikujejo po svoji ciljni publiki, funkcionalnosti, ceni in kakovosti.

Pomembno je, da izbereš spletno stran, ki ustreza tvojim potrebam, željam in merilom. Nekateri dejavniki, ki jih moraš upoštevati pri izbiri spletne strani za zmenke, so:

  • koga želiš spoznati,
  • ali iščeš resno zvezo ali samo avanturo,
  • ali so ti pomembne starost, izobrazba, vera, lokacija ali kaj drugega?

Obstaja namreč ogromno spletnih aplikacij za zmenke in vsaka ima svoj namen uporabe. Če iščeš ljubezenskega partnerja za resno partnersko zvezo, s katerim bi delil/a življenje, potem je ona-on.com prava izbira zate. Na ona-on.com v procesu registracije označiš tudi, kakšnega partnerja si želiš (vizualno, načelno, s kakšnimi interesi …).

ona-on | Foto:

Funkcionalnost po tvoji meri

Ali ima spletna aplikacija za zmenke napredne algoritme za iskanje in ujemanje partnerjev? Omogoča komunikacijo samo prek sporočil, klepeta ali omogoča tudi videoklic ali druge načine? Ima dodatne funkcije, kot so nasveti ali članki?

V več kot 20 letih delovanja smo skupaj z našimi uporabniki izpopolnili algoritem za iskanje in ujemanje uporabnikov, ki na podlagi tvojih kriterijev išče prave simpatije zate. Poimenovali smo ga Kupid. 💘 Šli smo še korak naprej – ko Kupid najde pravo simpatijo zate, med vama vzpostavi stik. Drugo pa je odvisno od vaju.

ona-on | Foto:

Ona-on.com omogoča komunikacijo med tabo in tvojo simpatijo na več načinov. Prvi in najpomembnejši je klepet, kjer lahko pošiljaš čustvene simbole, gife, svoje naložene fotografije, prav tako se lahko odzoveš na prejeto sporočilo z emotikonom.

Kar je zelo zanimivo zate in ti pomaga izstopati v množici, so animirana darila in vabila na zmenke – z njimi lahko povabiš na zmenek na drugačen način.

Preden se s simpatijo dobita na zmenku v živo, na ona-on.com preverita vibracije s pomočjo Avdio Video zmenka – klica prek videa ali audia, ki je povsem varen in namenjen temu, da preverita, ali je med vama prava vibracija za srečanje v živo.

Ko se podaš na pot spoznavanja na ona-on.com, so na voljo številni nasveti in priročniki, kako se pravzaprav lotiš priprave profila, kako začeti s komunikacijo in kako se dogovoriti za zmenek. Vse nasvete smo zbrali tukaj.

Cena, ki ti ustreza

Koliko si pripravljen/a plačati za spletne zmenke? Ali sta ti dovolj brezplačna registracija in osnovne funkcije ali želiš dostopati do vseh funkcij in prednosti? Ali ti je všeč sistem naročnine ali plačila po uporabi?

Ona-on.com omogoča brezplačno registracijo – to pomeni, da si lahko profil pripraviš popolnoma brez stroškov. Prav tako lahko brezplačno brskaš med profili uporabnikov, jih dodajaš med simpatije, jim pošiljaš vprašanje za šanse GO?, pregleduješ novosti na časovnici (da ne zamudiš, ko tvoja simpatija doda novo fotografijo ali opis).

Ko oceniš, da je čas, da izkoristiš ona-on.com do konca, se odločiš za eno izmed članarin. Kaj ti omogoča članarina? Vse. 😊 Ko postaneš član, lahko:

  • neomejeno pošiljaš sporočila (emotikoni, gifi, tvoje naložene fotografije …),
  • vklopiš Kupida – tvojega osebnega posredovalca, ki poišče primerne kandidate zate in vzpostavi prvi stik (drugo je odvisno od vaju 😉),
  • uporabljaš avdio-video zmenke,
  • neomejeno pregleduješ vse sezname, tudi kdo se zanima zate,
  • prejmeš cekinčke, s katerimi lahko izpostaviš svoj profil na vrhu časovnice (in še na drugih mestih na ona-on.com), ter pošiljaš animirana darila in vabila na zmenke,
  • koristiš skriti način, zasebne fotografije …
  • in še več.

Garancija: popolnoma brez tveganja! Bodi v stikih z drugimi ali pa ti članstvo podaljšamo. Odgovornost za uspeh pri navezovanju stikov prevzamemo mi!

  ona-on | Foto:

Kakovost, ki jo potrebuješ

Ali ima spletna aplikacija za zmenke veliko uporabnikov in zadovoljnih nekdanjih uporabnikov? Ali je varna, zanesljiva? Ali ima dobro podporo in pomoč uporabnikom?

Vse uporabniške profile na ona-on.com pregleda urednik (ja, dejanski človek), ki preverja, da uporabniki upoštevajo pogoje uporabe in skupnostne smernice. Pri preverjanju mu pomagajo različni sistemi, prav tako sistemi skrbijo tudi za varnost.

Če pri uporabi naletiš na kakšno težavo ali potrebuješ nasvet, se lahko obrneš na našo podporo uporabnikom – telefonsko, prek maila ali prek profila na ona-on.com. Hitre praktične nasvete najdeš tukaj.

Ona-on.com mesečno uporablja več kot 80 tisoč aktivnih uporabnikov, od nas pa se je poslovilo že več kot 30 tisoč parov, nekaj zgodb zadovoljnih parov najdeš tukaj. ❤️

 


Naročnik oglasnega sporočila je VENETICOM, D. D. 

Ne spreglejte