SiolNET. Trendi
0,47

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Odvetnik zaslovel s filtrom in besedami: Tukaj sem, nisem maček #video

0,47

termometer

V času pandemije so se tudi sodni postopki preselili na splet in na virtualno sestankovanje, kjer pa so očitno zabavnejši kot v živo. Teksaškemu odvetniku jo je med sejo zagodel filter mačka, zaradi česar je postal viralen.

Ko se je sodnik Roy Ferguson pridružil virtualnemu sodnemu postopku, je pričakoval družbo še treh odvetnikov, a namesto tega zagledal dva odvetnika in majhnega mucka. Izkazalo se je, da je modrooki mucek v spodnjem desnem kotu pravzaprav odvetnik Rod Ponton.

"Gospod Ponton, mislim, da imate vključen filter," mu je sporočil sodnik. Ponton je opazil, kaj se dogaja in hitro dodal, da se z asistentko trudita odpraviti težavo, vmes pa je zatrdil, da je to resnično on. "Tukaj sem, nisem maček." Sodnik pa mu je odvrnil: "Vidim."

"Ko stvar postane viralna, se moraš sprijazniti s tem"

Dogodek je kmalu postal viralen, k čemur je pripomogel tudi sodnik Ferguson, ko je tvitnil: "Pomemben nasvet za Zoom: če je pred vami računalnik uporabljal otrok, v nastavitvah preverite, da so filtri ugasnjeni."

Ponton je za Reuters dejal, da ni prepričan, kako se je filter pojavil, saj doslej sploh ni vedel, kaj je filter na Zoomu. "No, kakorkoli, zadevo smo rešili. A v Teksasu pravimo, da zobne kreme ne moreš spraviti nazaj v tubo. Ko stvar postane viralna, se moraš sprijazniti s tem," je dejal in dodal, da zdaj ne more narediti ničesar, da bi popravil zadevo, upa le, da so se ljudje dobro nasmejali na njegov račun. 

Da je bil to "zabaven trenutek", se strinja tudi sodnik, ki je kasneje sporočil, da so stvar rešili dostojanstveno, "filtrirani" odvetnik pa pokazal neverjetno držo. 

Gorilla Trendi Pričesko si je utrdila s sekundnim lepilom, smeji se ji ves svet #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin