Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
9. 8. 2014,
17.30

Osveženo pred

6 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

zvestoba varanje ženska moški

Sobota, 9. 8. 2014, 17.30

6 mesecev, 3 tedne

Veste, kdaj moškemu ne smete več zaupati?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Zaupanje je ena najpomembnejših sestavin dobrega razmerja. Ker pa ne morete z neko osebo kar tako najti prave povezave, so znaki, ki jih kaže vaš partner, še kako pomembni.

Vsak izmed nas je suženj različnih navad, a obstajajo tudi takšne, ki nam v zvezi povedo, da partnerju ne moremo (več) zaupati. Ljudje si morajo sicer zaupanje zaslužiti, slepo verjeti vsakomur pomeni veliko bolečine v srcu. Nekateri posamezniki so sicer že na začetku zveze odkriti in sami opozorijo na navade, ki bi vas morda lahko zmotile, tisti, ki so nagnjeni k varanju, pa te navade skrivajo. Včasih je težko reči, komu verjeti in zaupati in komu ne, zato je pomembno, da prepoznate prave znake in da se o vseh znakih prej prepričate na lastne oči, saj bi sicer človeku lahko naredili krivico.

Na telefon se javi v drugi sobi Že res, da pri opravljanju telefonskega klica potrebujemo mir in zasebnost, a če gre vsakič s telefonom v drugo sobo, je to vseeno malce pretirano. Telefoniranje proč od vas ne sme biti navada. Skrivanje telefona je še ena od navad, ki govorijo o tem, da vas partner verjetno vara.

Dela ob čudnih urah Povsem razumljivo je, da v današnjih časih delovnik traja, dokler zahteva šef, a po drugi strani nihče razen redkih posameznikov ne dela pozno v noč vsak dan. Če vam vsak večer reče, da dela do poznih nočnih ur, je to znak za alarm. Preverite, a prej ne ukrepajte.

Njegovi prijatelji vas ne poznajo Vas njegovi prijatelji ne poznajo ali, še huje, ko se srečate, ne vedo vašega imena? To je znak, da se še ni odločil, ali vas bo zares sprejel v svoje življenje ali se z vami le poigral. Ko so moški prepričani, da je ženska prava za njih, to delijo s prijatelji.

Sporočila se izgubijo Če se veliko sporočil, ki vam jih domnevno napiše, čudežno izgubi in če traja zares dolgo, preden vam odpiše, potem v njegovem življenju niste ravno na prvem mestu. Morda niti na drugem ne. Nekdo, ki se mu zdite pomembni, bo vedno našel čas, da vam odgovori.

Sporočila so vedno enaka Človek, ki v sporočanje ne vnese samega sebe in piše enaka sporočila z majhnimi spremembami pomena, z glavo in srcem ni pri stvari, ko piše sporočila za vas. Razlog poiščite v njegovem življenju, največkrat se skriva v tem, da se je ohladil ali da je druga pomembnejša v njegovem življenju.

Skriva vse več stvari Partnerji, ki imajo urejen odnos, med seboj ne skrivajo ničesar. Če imate občutek, da vaš partner postaja vse bolj skrivnosten, je nekaj narobe. Človek, ki ima občutek, da mora nekaj skrivati pred partnerjem, ima skrivnosti, za katere ne želi, da jih partner pozna, kar je nedvomno znak nezdravega razmerja.

Načrte dela sam Delata načrte skupaj ali jih vaš partner naredi zase in svoje prijatelje? Vas vključi v svoje načrte? Če načrtov ne delata skupaj, je lahko to pokazatelj, da vaš partner ne želi časa preživljati z vami. Ste torej vi njegova edina ljubezen?

Ne spreglejte