Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 11. 2018,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Probus d.o.o.

Foto: Gettyimages

 

Natisni članek

odnosi spolnost advertorial

Torek, 20. 11. 2018, 7.00

2 meseca, 1 teden

Tako boste v postelji postali bolj vzdržljivi

Vsebino omogoča Probus d.o.o.

Foto: Gettyimages

 

Spolnost, spolno življenje

Pravijo, da dobro spolno življenje pomeni 10 odstotkov zveze, slabo pa 90 odstotkov. A vsaka zveza je zgodba zase. Njen razplet, srečen ali ne, je odvisen od predanosti, potrpežljivosti in ljubezni dveh, ki soustvarjata partnerski odnos. A kljub temu ne smemo podcenjevati pomena spolnosti v odnosu.

Partnerska zveza – naj je zakonska ali zunajzakonska – je kombinacija prijateljstva, ljubezni in intimnosti, treh stebrov, ki podpirajo zvezo. Če spodmaknete enega, bi se zveza lahko sesula kot hišica iz kart. Spolnost je ena od oblik izražanja intimnosti in ljubezni med partnerjema. Zveza brez nje resda lahko obstaja, vendar je to včasih recept za katastrofo.

Kar nekaj študij kaže, da so pari z urejenim spolnim življenjem telesno in čustveno trdnejši, poleg tega pri njih obstaja večja verjetnost, da se bodo v življenju – na zasebnem in poklicnem področju – dobro odrezali.

Spolnost, spolno življenje | Foto:

Seks kot dobro vino ali pač ne?

Veliko poročenih žensk se odloči ostati s partnerjem, tudi če seks z leti ni več pogost in zadovoljujoč. Veliko žensk tako priznava, da so imele veliko boljše partnerje v postelji pred svojim možem, pa so se vendarle odločile ostati z njim.

Udobje, sproščenost in predvidljivost v zakonu sicer niso najbolj seksi, a zagotavljajo mirno življenje in lažjo organiziranost vsakdana.

Vedeti pa moramo, da ljubezen pogosto ni dovolj, da ohranimo seksualni naboj. Če v odnosu ni spolnosti, ta lahko postane apatičen, celo dolgočasen. Po drugi strani pa je lahko dober seks kot viski ali vino, ki z leti postaja vedno boljše.

Vsaka zveza je drugačna

Zveza brez spolnosti ni problematična, če je posledica sporazuma med partnerjema. Toda takih zvez je malo. Večina ljudi, ki živijo v zvezah brez spolnosti, je –  pa naj si partnerja to priznata ali ne – nesrečnih.

Pogost razlog za pomanjkanje spolnosti v odnosu gre iskati predvsem v dejstvu, da z leti usahne spolna moč. Predvsem pri moških.

Spolnost, spolno življenje | Foto:

Vse bolj pogosto se že pri moških, mlajših od 40 let, pojavi impotenca. Kaj takrat storiti? Vrnimo se k začetku – vsaka zveza je zgodba zase in od vsakega para posebej je odvisno, kako se v dolgotrajni zvezi soočajo s spremembami, ki jih narekuje zob časa.

Nekateri primanjkljaj spolnosti z leti nadomestijo z drugimi dobrinami, ki jih prinaša življenje, spet drugi se s tem težje sprijaznijo.

Dobro pa je, da obstaja rešitev za tiste moške, ki se ne sprijaznijo z upadom spolne sle, kar tako zlahka in začnejo iskati rešitve.


Mynandika | Foto:

LinpoEros

Ena izmed rešitev na slovenskem trgu je tudi 100-odstotno naravni produkt Linpoeros, ki zelo hitro dvigne potenco in vpliva na povečanje reprodukcije spermijev.

Obenem zdravilno deluje na prostato, ugodno vpliva na živčni sistem ter na splošno dviguje mišično moč in izboljšuje občutenju med spolnim odnosom in po njem.

Zaradi svojstvene kombinacije izjemnih zdravilnih učinkovin vpliva tudi na izboljšanje spomina, zmanjšuje utrujenost, uravna srčni utrip in krvni tlak ter čisti ožilje. Deluje protibolečinsko, protivročinsko in deluje kot močan antioksidant. Čisti prebavila in uravnava delovanje vsega prebavnega trakta, izboljšuje prekrvavitev dihalnih poti in lajša dihanje.

Kupi zdaj | Foto:

 


Mynandika | Foto: Prosteros Strong

Tinktura Prosteros Strong je bogat vir vitaminov B1, B2, B6, B12, C, E in D ter mineralov, kot so kalij, kalcij, magnezij, železo in natrij. Tinktura Prosteros Strong je namenjena za ohranjanje in obnavljanje žleze prostate, mehurja in ledvic. Učinkuje tudi na ostala obtočila ter srce in ožilje.

Tinktura Prosteros Strong na naraven način spodbuja moško spolno moč. Z rednim jemanjem odpravlja prekomerno nočno uriniranje in uhajanje urina. Sestavine tinkture Prosteros Strong protivnetno vplivajo na ves organizem in zavira razvoj neželenih pojavov na žlezi prostati.

Kupi zdaj | Foto:

 


Mynandika | Foto: Balthasar Gold Premium

Mnogi radi rečejo, da je včasih bolje zdraviti že vzrok morebitnih težav. Balthasar Tinktura Gold Premium 20 m je naravna, protibolečinska tinktura za ljudi z migrenami, glavoboli, zobobolom, bolečinami v ušesih, sklepih, vratu, ramenih in hrbtenici, artritisu, revmatskih obolenjih, težavami z živčnim sistemom …

Ekstrakti medicinskih gob, ki jih tradicionalni zdravilni sistemi uporabljajo že tisočletja, so poglavitna sestavina tinkture in izjemno lagodno vplivajo na telo. Homeopatsko vnešene informacije s pomočjo vibronike pripomorejo k hitri vzpostavitvi imunskega sistema, na način da se telo hitro postavi v pravo stanje oz. ravnotežje in sproži proces samozdravljenja na ravni odstranjevanja vzroka in na ravni zavesti.

Kupi zdaj | Foto:

 


Posebna akcija za bralce Siol.net

Za ceno dveh dobite vse tri izdelke:

  • LinpoEros - tabletka za moške, ki dviguje potenco
  • Prosteros strong 20ml – deluje na žlezo prostate
  • Balthasar Tinktura Gold Premium 20 ml - odstrani vzrok težave

Ne spreglejte