Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 2. 2020,
8.51

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Podravka

Natisni članek

ljubezen ljubezen valentinovo nagradni kviz advertorial čokolada Gorenjka

Ponedeljek, 10. 2. 2020, 8.51

2 meseca, 1 teden

Se ljubezensko ujemata?

Vsebino omogoča Podravka

Rešite osebnostni test in sodelujte v nagradnem žrebanju.

Nagrajenci nagradne igre so:

Matej Flander

Suzana Pustinek

Tina Klinar

Čestitamo!

"Ko sem spoznala svojega dolgoletnega partnerja, sem prvič doumela, o čem govorijo ljubezenske pesmi. Že prvo minuto najinega srečanja sem se počutila, kot bi prišla domov. Bilo je sladko in navdihujoče."

Tako srečanje z ljubeznijo svojega življenja opisujejo tisti, ki jim je na ljubezenskem področju uspelo – našli so dušo dvojčico, s katero delijo enake občutke, način razmišljanja, smisel za humor in globoko zaupanje. Seveda ni vsem tako postlano z rožicami. V resnici se je za uspešno partnerstvo treba truditi in ga spodbujati. Tudi z romantičnimi večeri, ki prižgejo kakšno novo iskrico med vama.

A vse ljubezni niso tako idilične, kot je zgoraj opisana. Čas je za resnico! Pripravili smo vam kratek osebnostni test. Odgovorite na nekaj vprašanj in odkrijte, kako povezana sta s svojim dragim oziroma drago. Mogoče vas bo rezultat prijetno presenetil in boste na svoje razmerje dobili povsem nov pogled.

Valentinovo je enkratna priložnost za nekaj sladkega, zato je test čokoladno obarvan. Z reševanjem testa se lahko uvrstite v nagradno žrebanje za sladko presenečenje.

Romantično, vroče, sproščeno in sladko: nekaj idej za idiličen večer

ljubezen | Foto:

Ni lepšega kot sveža ljubezen, ki nas vsak dan tako navdihuje, da bi lahko objeli ves svet. Ko se ogenj malce poleže in se zveza ustali, se izgubi tudi določen ljubezenski čar in romantičnih večerov je vedno manj.

V resnici pa bi si morali za lepe trenutke v dvoje večkrat vzeti čas. Zaradi utrujenosti, natrpanih urnikov in slabega počutja pa pozabljamo na negovanje medosebnih odnosov.

1. Romantična večerja na drugačen način.

ljubezen | Foto:

Izklopita telefone in se že dan prej dogovorita, kaj bosta kuhala. Tako se zavarujeta, da se ne bi predala skušnjavi in si naročila hrane na dom. Že med pripravo večerje se potrudita z zapeljevanjem, zavrtita si čutno glasbo in si že med kuhanjem privoščita kratek skok med rjuhe.

2. Vino, sveče in najljubši film.

ljubezen | Foto:

To se sliši zelo klišejsko, a skupen ogled filma lahko prebudi strast. Mogoče se lahko odločita za ponoven ogled filma, ki sta ga prvič gledala skupaj. Kaj se bo dogajalo po filmu, je povsem odvisno od vajine fantazije.

3. Wellness večer v dvoje.

masaža | Foto:

Razvajanje z masažo, dišečimi olji in kopeljo je več kot idealen način, kako preživeti vroč večer v dvoje. Prebudila bosta vse čute, se sprostila in prekinila rutino večerov, ki se končajo na kavču pred televizijo.

4. Nov ljubezenski brlog.

ljubezen | Foto:

Samo za ta večer si naredita nov ljubezenski kotiček. Pozabita na posteljo ali kavč, kjer se ponavadi dogajajo vroče stvari. Poiščita vse okrasne blazine, odejice in svetilke ter si pripravita pravo ljubezensko gnezdece.

5. Košček pregrešno dobre čokolade.

čokolada | Foto:

Znano je, da je čokolada dober afrodiziak, zato svoj večer v dvoje nujno začinita s koščkom vrhunske čokolade, kot je Gorenjka Mistica, ki zadovolji še tako zahtevne ljubitelje čokolad.

Gorenjka | Foto: Aristokratinja med čokoladami

Ko potrebujemo nekaj slastnega, nekaj, kar pomirja, blaži stres in hkrati dviguje razpoloženje, bomo posegli po žlahtni temni čokoladi. Aristokratinja med čokoladami – Gorenjka Mistica se odlikuje z visokim, najmanj 70-odstotnim deležem kakava. Na voljo so klasični okusi, kot so Mistica z rezanimi lešniki, Mistica original, Mistica z arancini, Mistica brusnice in jabolko ter Mistica malina.

Gorenjka se ponaša tudi s posebno Wellness linijo, ki vključuje naslednje okuse: Mistica wellness kokos in kolagen, Mistica wellness – pomaranča, ingver in matchaMistica wellness – goji jagode in maca ter Mistica wellness – konoplja.

 

Ne spreglejte