Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 2. 2019,
4.00

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,99

Natisni članek

Jasna Vale Mike Vale ljubezen ljubezen Ljubezen je v zraku valentinovo

Petek, 15. 2. 2019, 4.00

5 let, 2 meseca

Znani pari na zagovoru

Priljubljeni didžej razkril, za katerega zvezdnika bi si želel nastopiti #video #valentinovo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,99
Mike in Jasna Vale | Jasna in Mike Vale | Foto Ana Kovač

Jasna in Mike Vale

Foto: Ana Kovač

Slovenski didžej in producent elektronske glasbe Mike Vale in njegova žena Jasna sta par že skoraj desetletje. Pravita, da sta v odnosu poleg ljubezni najbolj pomembna spoštovanje in odkrita komunikacija. Kako dobro pa se štajerska golobčka poznata? To smo preverili z nekaj zabavnimi vprašanji.

Jasna in Mike sta se spoznala pred kar nekaj leti, ko se je Mikova glasbena kariera začela vzpenjati in so režiserji njegove nove uspešnice iskali prostor za snemanje videospota. Takrat so stopili v stik z Jasno, saj so želeli snemati v njeni trgovini v Celju.

"Vsi skupaj so prišli na sestanek in tako sva se spoznala. Takrat ni bilo neke posebne kemije med nama, saj je bilo druženje čisto poslovne narave. Pravzaprav mislim, da sem Miku šla celo malo na živce, ker se mi je mudilo in sem želela, da se sestanek hitro konča," se danes v smehu spominja Jasna.

Teja Perjet, Jani Jugovic
Trendi Teja razkrila: Jani obožuje vsa gospodinjska opravila, razen enega ... #video #valentinovo
Indira Ekić, Matic Kolenc
Trendi Katera vaja gre Indiri še zdaj najbolj na živce? #video #valentinovo

In brez zadržkov priznava, da nikakor ni šlo za ljubezen na prvi pogled: "Niti na drugi ali tretji pogled ne. Najina ljubezen se je razvijala zelo počasi, najprej sva se tu in tam videla, pozneje postala dobra prijatelja, tako so pogosta druženja vzbudila čustva, ki jih nisva mogla več skrivati." Leta 2016, po šestih letih zveze, sta svojo ljubezen okronala tudi s poroko.

Drug o drugem imata povedati veliko lepega. Jasna za svojega moža pravi, da ji je pri njem najbolj všeč to, da ji zaupa, da ni ljubosumen in da jo podpira v njenih odločitvah. "Ob njem se nikoli ne počutim odveč in vedno je vesel in ponosen, če se odločim, da bom šla z njim na njegov nastop. Všeč mi je, ker mu nikoli ni težko pokazati, koliko mu pomenim," iskreno pove Jasna, Mike pa doda: "Pri Jasni mi je najbolj všeč to, da je predvsem dobra oseba, s srcem in glavo na pravem mestu. Vedno se lahko zanesem nanjo in nikoli me ne razočara. Je najboljša mama, moja najboljša prijateljica, lepa znotraj in zunaj ter predvsem moja."

Kako dobro pa se doma in v tujini uveljavljeni didžej ter njegova boljša polovica zares poznata? Katerega obuvala Jasna nikoli ne bi obula in za katerega zvezdnika bi si želel svojo glasbo vrteti Mike?

Preverite v spodnjem intervjuju.

Ob bližajočem se valentinovem smo na vroča stola posedli še druge znane slovenske pare. Jutri preverite, kako dobro se poznata pevka Špela Grošelj in njen srčni izbranec Gregor Kirsch.
Mirko Mayer in Kaja Flisar
Trendi Če Mirko Mayer ne bi bil voditelj, bi bil nogometaš! #video #valentinovo
Werner
Trendi Werner razkril, kaj bi počel, če ne bi bil pevec #video #valentinovo
Ne spreglejte