SiolNET. Trendi Odnosi
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pogrom proti lepotici, ki je razkrila, da si je sama izbrala spol otroka

0

termometer

 | Foto:
Priljubljena manekenka je javno spregovorila o svojem boju z neplodnostjo in ob tem povedala, da si je pri umetni oploditvi sama izbrala, katerega spola bo njen otrok. S tem je sprožila plaz kritik.

Manekenka Chrissy Teigen, ki z možem, glasbenikom Johnom Legendom, to pomlad pričakuje prvega otroka, je že večkrat govorila o svojem boju z neplodnostjo. "Otroke bi imela že pred petimi, šestimi leti, če bi bilo mogoče," je pred časom povedala v pogovorni oddaji FABlife.

Lani jeseni je 30-letnica razkrila, da je vendarle zanosila, decembra pa povedala še, da z možem pričakujeta deklico.

"Rekla sem: 'Vstavimo deklico'" Zdaj je v intervjuju za revijo People razkrila še eno podrobnost – povedala je, da si je ob postopku umetne oploditve sama izbrala spol otroka. "Sprejela sem to odločitev. Izbrala sem ženski zarodek in rekla: 'Vstavimo deklico'," je povedala v svojem značilnem sproščenem slogu.

Z razkritjem, da je sama odločila, katerega spola bo njen otrok, pa je sprožila plaz kritik. Na družbenih omrežjih, na katerih je tudi sama zelo aktivna, jo obtožujejo, da je sebična in da je njeno dejanje nenaravno.

Vojna na Twitterju A manekenka jim ni ostala dolžna, ampak se je na Twitterju odzvala na vse te obtožbe. "Katerega leta smo!? Z veseljem in odkrito govorim o neplodnosti," je zapisala v enem od tvitov, na kritiko, da deluje proti naravi in božji volji, pa je odvrnila: "Mene je bog blagoslovil z neplodnostjo."

"Imela sva več zarodkov, moških in ženskih. Preprosto sva se odločila, da najprej poskusiva z ženskim. Nobenega pa nisva 'zavrgla' in upava, da bova v prihodnosti imela še več otrok," je pojasnila.

Dodala je, da je očitno precenila seznanjenost ljudi s to tematiko. "Presenečeni bi bili, koliko ljudi, ki jih poznate, se spopada s tem."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin