SiolNET. Trendi Odnosi
0,82

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najbolj všečkano jajce se je razpočilo - kaj se je izleglo? #video

0,82

termometer

world record egg
Foto: Instagram

Jajce, ki je sredi januarja postalo najbolj všečkana podoba na Instagramu vseh časov, je zdaj razkrilo svoj namen.

Kylie Jenner Trendi Kylie Jenner je morala prvo mesto najbolj všečkane fotografije predati - jajcu

Če ste rekordno jajce na Instagramu spremljali tudi po tem, ko je podrlo rekord v največ všečkih, ste zagotovo opazili, da se je v preteklih tednih z njim nekaj dogajalo. Upravljavci profila @world_record_egg so vsakih nekaj dni objavili novo podobo jajca, ki je imelo vsakič več razpok.

Poglejte:

Več kot deset milijonov sledilcev, kolikor jih ima jajce na Instagramu, je seveda takoj začelo ugibati, kaj se bo izleglo. Nato pa je jajce pretekli konec tedna "sporočilo", da bo vse jasno takoj po Super Bowlu in da bodo razplet razkrili na spletni TV-mreži Hulu.

Kaj se je torej zgodilo? To je posnetek, ki so ga prikazali:

Precej nepričakovano ne gre za oglasno kampanjo za kakšen izdelek ali storitev, ampak so se upravljavci profila, ki so še vedno neznani, odločili za veliko bolj dobrodelen projekt - za ozaveščanje o duševnem zdravju. "Živjo, sem rekordno jajce, morda ste že slišali zame," sporoča zadnja objava na Instagramu, "v zadnjem času sem začelo pokati, ker čutim pritisk družbenih medijev. Če je tudi vam težko, se pogovorite s kom."

Pomoč ljudem v duševni stiski

Posnetek občinstvo usmerja na spletno stran talkingegg.info, kjer so zbrani kontakti za pomoč ljudem, ki so v duševni oziroma čustveni stiski.

Mental Health America, ameriška nevladna organizacija za podporo ljudem v duševni stiski, je na Twitterju potrdila, da sodelujejo v kampanji in da jim je sodelovanje ponudil upravljavec "jajčnega" profila na Instagramu. Kako in zakaj z rekordnim jajcem sodeluje spletna TV-mreža Hulu, ki je posnetek prva objavila, za zdaj ni znano.

Preberite še:

telefon, fit, hrana Trendi Instagram nad objave, ki spodbujajo motnje hranjenja

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 12
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin