Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 10. 2018,
10.52

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča EUROMARKT D.O.O.

Natisni članek

advertorial Center Vič krompirjeve počitnice otroci

Torek, 23. 10. 2018, 10.52

2 meseca

Strašno vabljeni na čarovniške počitnice v Center Vič

Kje in kako preživeti jesenske počitnice z otroki?

Vsebino omogoča EUROMARKT D.O.O.

Starši svojim otrokom vedno želimo le najboljše, zato se tudi tako zelo trudimo, ko poskušamo organizirati vsak otrokov dan in ga po pravi poti pripeljati do odlične prihodnosti. Tako se tudi organizacije šolskih počitnic lotevamo z najboljšimi željami oziroma z mislijo na otrokovo dobro. Da se bo spočil, pa vendar ne polenil. Da se bo tudi kaj naučil, ne le zabaval. Nič drugače ni pred letošnjimi jesenskimi počitnicami.

Noč čarovnic | Foto:

Eden izmed vrhuncev jesenskih počitnic je gotovo noč čarovnic (ang. halloween), noč na 1. november. Gre za praznik keltskega izvora, uveljavljen predvsem v angleško govorečem delu sveta, ki pa se je dodobra uveljavil tudi pri nas. V Sloveniji smo noč čarovnic začeli prevzemati v drugi polovici 90. let 20. stoletja, do danes pa se je pojav že dobro uveljavil.

V dneh pred nočjo čarovnic otroci na različnih prireditvah in delavnicah izrezujejo buče ali pa že izrezano prinesejo s seboj in potem tekmujejo, čigava je lepša. Na nekaterih delavnicah si lahko poslikajo obraz in izdelujejo čarovniške pripomočke, ponekod izbirajo naj čarovnice, naj bučo ali naj čarovniški trik. Na balkone, okna ali vhodna vrata pa se nato ob 31. oktobru postavljajo izdolbene buče z izrezanimi očmi in usti, v notranjosti buč pa gorijo sveče.

Če tudi vi še vedno razmišljate, kako poskrbeti, da bodo krompirjeve počitnice in noč čarovnic za vaše otroke čim bolj nepozabne, ste na pravem mestu.

Bliža se najstrašnejša noč v letu. V Centru Interspar Vič bodo poskrbeli, da bodo vaši malčki v tem času izrazili svojo kreativnost, seveda pa bo poskrbljeno tudi za zabavo. Letošnje krompirjeve počitnice bodo v Centru Interspar Vič v znamenju strašne noči.  | Foto: Bliža se najstrašnejša noč v letu. V Centru Interspar Vič bodo poskrbeli, da bodo vaši malčki v tem času izrazili svojo kreativnost, seveda pa bo poskrbljeno tudi za zabavo. Letošnje krompirjeve počitnice bodo v Centru Interspar Vič v znamenju strašne noči.

Ustvarjalne čarovniške delavnice v Centru Vič

Lahko jih preživite v priljubljenem nakupovalnem središču Center Vič, ki se po večmesečni celostni prenovi predstavlja v sodobni preobleki, ki tej destinaciji nakupov in zabave prinaša nova vznemirljiva doživetja. Tudi za vaše najmlajše.

V prenovljenem Centru Vič, ki bo konec oktobra še posebej praznično obarvan, so za vaše otroke pripravili zabavne ustvarjalne delavnice, na katerih bodo pričarali čarobne čarovniške počitnice. Ne, vašim otrokom v prihajajočih počitniških dneh gotovo ne bo dolgčas.

Otroci bodo v družbi animatork, ki bodo priložnosti primerno v čarovniških kostumih, ustvarjali maske, strašne zapestnice, čarovniške lučke, košarice za sladkarije, duhce, strahce in druge simbole, značilne za ta čas. S kreacijami bodo prostor tudi okrasili.

Fotogalerija
1 / 5

BU-BU, ZA VAS SMO TU!

Male mojstre čarovnice pričakujejo na čarovniških delavnicah:

Petek, 26. 10. 2018, od 17. do 19. ure

Izdelava čarovniških lučk in bučk

Sobota, 27. 10. 2018, od 11. do 13. ure

Izdelava mask in košaric za sladkarije

Nedelja, 28. 10. 2018, od 11. do 13. ure

Izdelava duhcev in strahcev

Ponedeljek, 29. 10. 2018, ob 15. do 19. ure

Izdelava strašnih zapestnic

 

Strašno vabljeni na čarovniške počitnice v nakupovalni Center Vič!

Center Vič noč čarovnic | Foto:

Prenovljeni Center Vič se razprostira na 15.600 kvadratnih metrih, kjer je obiskovalcem na voljo skupno 31 trgovin in lokalov z najvišjo kakovostjo storitev in ponudbe. Kmalu se jim bo pridružila še enota Lekarne Ljubljane. V sklopu celostne prenove, ki je potekala ob popolnoma nemotenem poslovanju centra, so bili prenovljeni vse trgovine, vsi lokali in restavracija INTERSPAR, številne izmed trgovin pa se ponašajo s povsem novimi koncepti. Novost, ki bo nedvomno razveselila vse družine, je tudi prvo otroško igrišče MINI LOLLIPOP v Sloveniji, ki je posebej prilagojeno za malčke, mlajše od štirih let.

Notranjost nakupovalnega središča zagotavlja še prijetnejše bivanje z novimi talnimi in stropnimi oblogami, naravnimi rastlinami, klopmi in posebno fontano v središču nakupovalnega centra.

Ne spreglejte