Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 4. 2013,
9.52

Osveženo pred

8 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

ljubezen ljubezen partnerstvo zmenki

Torek, 16. 4. 2013, 9.52

8 let, 6 mesecev

Kako ugotoviti, da ne igra in ste mu res všeč

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Zakaj bi izgubljali čas z nekom, ki bi se z vami samo malo pozabaval. Odkrijte, kakšna so njegova čustva do vas.

Včasih kar nočemo sprejeti njegovih signalov, ki očitno kažejo na njegovo neresnost in dokazujejo, da ste le ena od mnogih, ne pa ena in edina, kot bi si želeli sami.

Zato vklopite radarje in pozorno preučujte njegove signale.

"Ti si moja prijateljica" Ali vas vedno nagovarja s prijateljica? Vas celo predstavlja kot prijateljico ali celo kolegico? Ne slepite se več, če bi razmišljal, da sta več kot zgolj dobra posteljna prijatelja, bi vas predstavil drugače, vsaj brez razlage o tem, v kakšnem odnosu sta.

Ne išče vas Moški, ki je zagret za neko žensko, bo naredil vse, da bi z njo stopil v stik. Telefoniral vam bo, prosil vas bo za vaš elektronski naslov, poiskal vas bo tudi na Facebooku. Če ste vedno sami dajete pobudo za prihodnje srečanje, ga kličete in mu pošiljate SMS-sporočila, se morate resnično vprašati, kam vodi vse skupaj. Ne mečite se za moškim, ki ne kaže zanimanja za to, da bi vas bolje spoznal. Cenite se in raje počakajte na njegovo pobudo.

Govori o bivši Seveda se bosta na začetku pogovarjala tudi o svojih nekdanjih partnerjih, vendar morata ostati v določenih dopustnih okvirih razlaganja podrobnosti o svojih čustvih do bivših. Če se bo spustil v podrobnosti, se z grenkobo ali celo nostalgijo spominjal na preživeti čas s svojim nekdanjim dekletom ali če jo bo začel celo hvaliti in sebe dajati v nič, češ kako neumen je bil, da jo je izpustil z rok, ga zapustite. Moški, ki objokuje pretekla razmerja, še ni pripravljen na nova.

Noče vas predstaviti svojim najbližjim Zaljubljen moški želi svojo novo ljubezen čim prej predstaviti vsemu svetu. Verjetno je nekoliko bolj pazljiv, celo sramežljiv, vendar morate prej ali slej spoznati njegove najbližje. To spada v proces medsebojnega spoznavanja in poglabljanja odnosa. Če vidite, da potrebuje več časa, ne pritiskajte nanj, saj se bo počutil ujetega, vendar ne dovolite, da bi se to vleklo več mesecev.

Izogiba se javnosti Na začetku zveze se zaljubljena golobčka zelo rada skrivata pred družbo, saj sta drug drugemu dovolj. Vendar občasno prija tudi nekaj pobegov v javnost – na večerjo, v kino, gledališče ali zgolj na romantični sprehod v mesto. Če se izogiba temu, da bi se z vami pojavil v javnosti, in če na koncu privoli samo na kakšno hitro in nesproščeno srečanje v kakšnem zakotnem kraju, se vprašajte o njegovih motivih. Ga morda doma čaka žena?

Ne spreglejte