Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 10. 2017,
19.36

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Jožica Šemen Emina družina

Sreda, 11. 10. 2017, 19.36

6 let, 6 mesecev

Kako odvečni kilogrami vplivajo na odnose v družini? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98
družina TBLS | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Življenje s čezmerno težo ne obremenjuje le tistega, ki odvečne kilograme nosi, ampak pogosto tudi njegove bližnje. Tako je tudi z družino ene od tekmovalk v The Biggest Loser Slovenija.

Med tekmovalkami in tekmovalci, ki so se v oddaji The Biggest Loser Slovenija podali v boj s kilogrami, je tudi Jožica Šemen - Emina, ki je po poklicu kuharica, a strastna pevka, ki jo je zaradi odvečnih kilogramov zavrnila tudi glasbena založba.

Njen neuspešen boj s kilogrami sta za oddajo Dan. opisala njen mož Branko in sin Saša.

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija danes ob 21.10 na Planet TV. Po oddaji pa prvič komentatorska oddaja Od težaka do junaka z Jasno Kuljaj.

Dogajanje v oddaji spremljajte tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Že odkar sta se z Brankom spoznala, ima Jožica težave s kilogrami. Večkrat se je na hitro zredila, nato pa tudi na hitro shujšala. "Najbolj je shujšala, ko sem bil v vojski, to je bilo leta 2002. Takrat je imela fenomenalno postavo," je povedal njen mož.

Predvsem po porodu je njena teža le še naraščala, kar je seveda hitro opazila tudi okolica. "Ko je kam šla, so se ljudje običajno obračali za njo," je povedal njen sin in priznal, da je to tudi njega včasih zmotilo.

"Ko se ona počuti slabo, se tudi jaz počutim slabo." | Foto: Planet TV "Ko se ona počuti slabo, se tudi jaz počutim slabo." Foto: Planet TV

Mož Branko pravi, da jo ima rad takšno, kakršna je, a kljub temu so bili kilogrami do zdaj pogosto razlog za prepire. "Ko se ona počuti slabo, se tudi jaz počutim slabo. Tudi jaz nisem vedno dobre volje, beseda da besedo in tudi zaradi tega se morda pojavi kakšen konflikt."

V boj s kilogrami se je Jožica podala že večkrat, a neuspešno. "Veliko se je ubadala s tem, dosti knjig je prebrala, poskušala je z vsem mogočim." A nič od tega ni uspelo, hitro ji je zmanjkalo motivacije.

Sin Saša je med gledanjem televizije, potem ko sta videla napovednik za oddajo The Biggest Loser Slovenija, zgrabil priložnost in ji predlagal, naj se prijavi. Najprej je omahovala, nato pa se je prijavila in se uvrstila med tekmovalce.

Ne spreglejte