Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 6. 2012,
10.16

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

seks

Torek, 19. 6. 2012, 10.16

7 let, 12 mesecev

Kaj nebesno znamenje pove o dogajanju med rjuhami?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Strelce privlačijo eksotični tipi, dvojčki dajejo večji poudarek na inteligenco, leve pa lahko osvojite le, če jih boste razvajali kot prave kralje. Kakšni pa ste vi v postelji?

Seks priložnost za izgubo kilogramov Ovni slovijo kot dobri ljubimci, a seks dojemajo kot tekmovanje, podobno kot druge stvari v vsakdanjem življenju. Poleg uživanja seks vidijo kot enkratno priložnost za izgubo kilogramov. Pri ovnih je najpomembneje, da ne pozabijo, da je pri seksu pomembno tudi zadovoljstvo.

Zapeljite ga s kuho Bikom je poleg srečnega konca pomemben tudi občutek ljubezni in pripadnosti med seksom. Če ga želite osvojiti, mu pripravite okusno večerjo. Prav hrana je tisto področje, s katerim ne boste brcnili v temo. Raje kot posteljnim igricam se bo predajal dobri kuhi, najbolj pa bo užival, če mu servirate jagode s smetano kar v postelji.

Čvekanje jih privlači Dvojčki ne znajo biti skromni. Njihovo srce išče partnerja, ki jih bo navduševal tudi v intelektualnem smislu. Če jim partner preprosto ni več všeč, bodo hitro presedlali na drugega. V zvezi jih najbolj muči vprašanje privlačnosti, saj ne razumejo, kako jih lahko privlači le ena oseba, če pa je na svetu še toliko drugih. Čim več informacij in čvekanja je recept do srca do njihovega srca.

Iskanje sorodne duše Najbolj iskreni znak zodiaka, rak, seksa brez čustev ne priznava. Najpomembnejši občutek zanj je vedenje, da jih nekdo potrebuje, ter varnost, ki jim jo daje partner. Najboljša predigra za rake je poljubljanje, njihov edini večni cilj pa je najti sorodno dušo. Nimajo radi seksa za eno noč, saj se ne počutijo povezanega, na koncu pa celo izkoriščenega.

Če ste v zvezi z rakom, boste z njim najverjetneje med rjuhami preživeli 24 ur na dan, saj mu ljubljenje s partnerjem, ki ga ima rad, pomeni vse.

Pot do postelje je preprosta Le pogled postavnega neznanca ali kompliment in sta srce ter pot do postelje leva odprta. Če ga boste obravnavali kot kralja, ga boste povsem obnoreli, medtem ko vas bo spozaba drago stala.

Sproščanje živčnosti v postelji Device so pravi strokovnjaki, dokler je seks še vprašanje. Edina stvar, ki jih nenehno pesti, so težave in vsakodnevna nervoza, vsakdanji stres pa si želijo reševati kar v postelji. Temu znaku je v postelji najpomembneje zadovoljstvo partnerja.

Osvojite jih lahko, če partner strogo pazi na higieno, najbolj jih odbijajo neurejeni nohti. Izredno radi kritizirajo, zato pazite pri osvajanju.

Seks je oblika umetnosti Če se boste spraševali, zakaj oseba, rojena v znamenju tehtnice, na začetku ni naredila prvega koraka, vedite, da je to v njihovi naravi. Najprej se morajo točno prepričati, ali jim je oseba všeč ali ne, ko pa se odločijo za zvezo, si želijo idile. Prepogosto analiziranje jih pogosto stane zveze.

So veliki romantiki, ki jim več kot seks pomeni poljubljanje, če pa si z njimi zaželite vročih uric, morate paziti prav na vse – od atmosfere do šampanjca, saj seks dojemajo kot nekakšno obliko umetnosti.

Dobri v postelji, a ljubosumni Vročekrvni škorpijoni so pravi bogovi seksa, ki brez posebnega truda osvajajo pripadnice nežnejšega spola kot po tekočem traku. Iščejo tisto pravo ljubezen, kar pa ne bodo nikoli priznali. Življenje želijo preživeti s sorodno dušo; dokler je ne najdejo, pa se bodo raje zabavali.

Od partnerja pričakujejo popolno predanost, poznani pa so po svoji ljubosumnosti, zato v njihovi družbi niti ne pomislite na spogledovanje z drugimi. Če vas bo osvojil škorpijon, boste uživali v seksu kot še nikoli.

Humor je predigra Strelci obožujejo različne tipe partnerjev, najbolj pa se jim zašibijo kolena pred tistimi z eksotičnim pridihom. Dober humor jim predstavlja popolno predigro, najbolj pa jim v oči padejo ljudje, ki se znajo šaliti na svoj račun.

Če ga želite osvojiti, si poglejte z njim kakšen film ali pa preživite konec tedna v neki eksotični državi.

Vaja dela mojstra tudi v postelji Kozorog seks obravnava izredno resno, kot nekakšno službo, saj meni, da vaja dela mojstra. Nikoli ne bo trošil energije za nekoga, če je vprašanje o koncu zveze, seks za eno noč pa mu ne predstavlja nikakršnih ovir.

Če ga želite osvojiti, morate biti uspešni vsaj na enem področju v življenju. Dokažite mu, da ste najboljši; padli pa bodo tudi na moderno obleko in popoln nasmeh.

Odprtost za nove ideje Vodnarji so znani po svojem neobičajnem okusu in fetiših. Obožujejo partnerje, ki so inovativni in odprti v postelji, v njih pa iščejo tudi prijatelja. Če si jih želite osvojiti, se ne bojte, če boste izpadli nekoliko čudaško, saj so vodnarji vedno odprti za nove ideje, ki niso povsem vsakdanje. Privlačijo jih nadpovprečno inteligentni partnerji, v postelji pa radi poizkusijo prav vse, zato so seksualni pripomočki sestavni del njihovega spolnega življenja.

Ples in poezija odpirata njihovo srce Ribe poganja nagon za seksom. Tako se vživijo v zvezo, da jim ljubezen in romantika popolnoma zamegli razum, zato se pogosto zgodi, da seks težko razlikujejo od potencialne zveze. Najlažje jih je zapeljati s plesom, branjem poezije ali le z držanjem za roke. Izredno hitro se navežejo, izredno hitro pa se zveze tudi naveličajo, zato jih je treba nenehno zabavati in paziti.

Ne spreglejte