SiolNET. Trendi Odnosi
Vsebino omogoča ZEMA d. o. o.
 • Messenger
 • Messenger

Hipno diploma – brezplačna 4-dnevna online delavnica o hipnozi

Vsebino omogoča ZEMA d. o. o.

Hipnozo bi se morali naučiti že v osnovni šoli, saj je koristno orodje, ki ga lahko uporabite na kateremkoli področju življenja. Hipnoza vam lahko pomaga spreminjati vrednote, prepričanja in vedenje. Ko spremenite vedenje, boste spremenili rezultate, ki jih dobivate v življenju.

Hipnoza

Hipnozo oz. samohipnozo že sedaj uporabljate tudi vi 24 ur na dan, vsak dan. Od trenutka, ko zjutraj vstanete, do trenutka, ko greste spat, imate številne misli in številne občutke. To, kar čez dan mislite, čutite, potem vpliva tudi na to, kakšno vedenje izvajate čez dan. Hipnoza oz. samohipnoza je torej že sedaj prisotna v vašem življenju 24 ur na dan, vsak dan.

Težava je v tem, da se večina ljudi hipnoze ni učila v šoli in je ne znajo uporabljati načrtno, zavestno, zato velikokrat ne dobijo želenih rezultatov v svojem življenju. Če bi radi prevzeli nadzor nad svojim življenjem, če bi radi rezultate, ki si jih želite, potem se naučite hipnoze in samohipnoze.

Prijavite se na 4-dnevno brezplačno spletno delavnico o hipnozi Hipno Diploma, na kateri boste spoznali:

 • kaj je hipnoza, kako deluje in kakšna je magnetna moč nezavednega uma;
 • kako lahko uporabljate moč uma, da dobite v svoje življenje več denarja, želeno kariero, odnose, zdravje, duhovnost, skratka vse, kar si želite;
 • kako se lahko izognete negativni hipnozi in negativnemu vplivu okolice;
 • kako lahko odpravite blokade, omejujoča prepričanja in ovire, ki vas že toliko časa zadržujejo na mestu in preprečujejo, da naredite preboj;
 • kako lahko odpravite neželene strahove in neželene misli;
 • kako samohipnozo lahko uporabite v svojem življenju za doseganje želenih rezultatov.

Ko spremenite svoje misli, boste spremenili vedenje. Ko spremenite vedenje, se spremenijo rezultati, ki jih dobivate! Hipnoza je najbolj trajno in globinsko orodje za spreminjanje vedenja in želenih rezultatov v življenju.

Delavnica bo potekala 4 dni, kjer boste imeli na voljo kar 6 polnih ur treninga hipnoze in samohipnoze povsem brezplačno.

Hipnoza Foto: Shutterstock

 • Moč misli - uvod v hipnozo in samohipnozo 

Prvi dan našega druženja boste spoznali priložnosti, ki vam jih odpira moč nezavednega uma, in kakšna je povezava med hipnozo in zakonom privlačnosti. Naučili se boste tudi, katere hipnotične tehnike so že sedaj prisotne v vašem življenju.


 • 7 korakov do globoke hipnoze in samohipnoze

Drugi dan boste spoznali enostaven proces, kako v 7 korakih dosežete globoko hipnozo in samohipnozo ter naredite spremembo v svojem življenju na bolje. Naučili se boste, kako lahko hipnozo že sedaj umestite v svoje življenje.


 • Praktična uporaba hipnoze in samohipnoze

Na tretjem srečanju boste spoznali, kakšno bi lahko bilo vaše življenje, ko boste konstantno uporabljali hipnozo in samohipnozo v praksi. Spoznali boste praktične primere hipnoze, ki jo lahko uporabite v svojem osebnem in poslovnem življenju.


 • Naredite preboj: Spreminjanje navad, vedenja in rezultatov s hipnozo

Četrto srečanje bomo posvetili vašemu preboju. Spoznali boste, kako lahko spremenite svoje navade in vedenja, ki vam nato prinesejo boljše rezultate. Vedno, ko boste želeli dosegati določene cilje in rezultate, boste v prihodnosti lahko uporabili hipnozo in samohipnozo.

Hipnoza je tehnika, stara več tisoč let. Danes jo uporabljajo uspešni športniki, podjetniki, vodje. Uporablja se v medicini, šolstvu, športu, podjetništvu itd. Uporablja se na vseh področjih, kjer ljudje želijo odlične, nadpovprečne rezultate.

Na brezplačno delavnico Hipno diploma se lahko prijavite tukaj. Pohitite in si zagotovite svoje mesto na delavnici Hipno diploma.

Hipnoza

Dr. Aleksander Šinigoj je podjetnik, predavatelj, avtor osmih knjig, med drugimi tudi knjige o hipnozi – Moč nezavednega uma, Hipnoza 1. Številni podjetniki, vodje doma in v tujini so z Aleksandrovo pomočjo povečali uspešnost poslovanja, prodajo ter zrastli tako osebno kot poslovno. Pridružite se mu na 4-dnevni spletni delavnici Hipno diploma.

Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko tukaj.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin