SiolNET. Trendi Odnosi
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Feri Lainšček z otroškimi Pesmicami za sončne dni podira rekorde!

Oglasno sporočilo

Po izjemnem uspehu pesniške zbirke za odrasle Ne bodi kot drugi je Feri Lainšček lansko pomlad izdal še pesniško slikanico za otroke, ki jo je do danes v roke dobilo že več kot 5000 malčkov! Če je še nimate, jo lahko danes naročite s pravljičnim popustom!

Pesniška slikanica ima to posebnost, da lahko ob njenem naročilu prav vi določite spol, ime in celotni vizualni videz glavnega junaka. Tako bodo pesmice lahko govorile o Sari s črnimi lasmi, Anžetu s kodri, Evi s svetlimi čopki ali pa vašem malčku.

Pri naročilu slikanice Mali junaki vi določite spol, ime in celotni vizualni izgled junaka in tako ustvarite unikatno knjigo za vašega malčka! | Foto: Pri naročilu slikanice Mali junaki vi določite spol, ime in celotni vizualni izgled junaka in tako ustvarite unikatno knjigo za vašega malčka!

Pesniška slikanica, v kateri so zbrane pomladno-poletne pesmice za sončne dni, je na voljo tako za punčke kot za fantke, pri vsaki pa vi določite ime junaka ter izberete še barvo njegovih oči, obliko in barvo las, mu dodate pegice ali očala. Prav tako lahko v knjigo dodate osebno posvetilo.

Slikanico lahko danes naročite po 7 % nižji ceni, in sicer tako, da ob naročilu vpišete kodo FERI7.

Feri Lainšček je po izjemnem uspehu pesniške zbirke Ne bodi kot drugi, ustvaril nekaj prav posebnega še za naše najmlajše! | Foto: Feri Lainšček je po izjemnem uspehu pesniške zbirke Ne bodi kot drugi, ustvaril nekaj prav posebnega še za naše najmlajše!

Vsaka slikanica je izdelana ročno in je pripravljena samo za vašega malčka. Platnice so trde, listi in vezava pa odporni na otroško navdušenje. Od naročila do tega, da jo boste dobili na dom, pa ne bo minilo več kot 5 delovnih dni!

Kako naročite personalizirano pesniško slikanico?

  1. Skočite na www.malijunaki.si
  2. Izberite slikanico za fantke ali za punčke
  3. Določite ime in izgled junaka
  4. Vpišite še osebno posvetilo
  5. Počakajte na poštarja!

Knjigice Mali junaki z navdušenjem prebira že več kot 30.000 malčkov in so priljubljene tako za večerno branje, prvo spoznavanje s črkami, kot tudi za bralčno značko naših najmlajših!

 

 

 

delitve: 193
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin