Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 2. 2020,
13.27

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

valentinovo Telekom Slovenije advertorial

Sreda, 12. 2. 2020, 13.27

2 meseca, 2 tedna

Delita si vse, tudi odlični mobilni paket

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Kaj pravita na to, da bi letošnji praznik ljubezni ovekovečila še nekoliko drugače? Povežita se viralno in utrdita svoje razmerje tudi prek mobitela.

Ne delita si samo dežnika ...  | Foto: Ne delita si samo dežnika ...

Ko najdemo pravo ljubezen, bi se z njo radi povezali na vse mogoče načine in v vseh dimenzijah življenja. Iščemo skupno pot v manjših vsakodnevnih opravilih ter pri pomembnejših korakih, kot sta iskanje skupnega doma in ustvarjanje skupne družinske celice.

Bolj ko se spoznavamo, bolj čutimo potrebo po skupnih izkušnjah – izletih, počitnicah, delimo si konjičke, mnenja o filmih, knjigah in politiki. Stične točke iščemo v okusih za hrano in garderobo … To so tisti ključni trenutki v vsakem razmerju, ko ugotovimo, kako lahko v dvoje hodimo po skupni poti.

par ljubezen telefon | Foto:

Poglobita svojo navezo

In medtem ko si delita isto skodelico za kavo in daljinec za televizijo, povezanost nadgradita tudi s skupnim mobilnim paketom.

Telekom Slovenije je namreč v februarju, mesecu ljubezni, pripravil prav posebno akcijo za dva.

V posebni akciji izberita mobilna paketa Naj C in Druga številka ter si tako spletita povezanost, ki vama bo omogočila, da bosta ostala v stiku ne glede na to, koliko kilometrov, mest ali držav vaju bo morda v določenem trenutku ločevalo. Paket Naj C vama namreč zagotavlja kar 140 gigabajtov prenosa podatkov, ki si jih lahko delita in tako ostaneta ves čas povezana.

Kako delim svoje gigabajte?

Čisto preprosto: prek Mojega Telekoma (aplikacije ali spletnega mesta moj.telekom.si) ali prek SMS-a, v katerega vpišete DELIM xGB ŠTEVILKA PREJEMNIKA (npr. DELIM 1GB 041700700) in ga pošljete na 1918.

To pa še ni vse. Akcijska ponudba prinaša 50 odstotkov popusta pri mesečni naročnini paketa Druga številka, kar znaša že od 15,99 evra na mesec na osebo do dve leti.

mobilni telefon | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Vse prednosti ponudbe za dva s paketoma Naj C in Druga številka:

NEOMEJENI klici v Sloveniji in v državah območja EU-tarife za oba

NEOMEJENA sporočila v Sloveniji in v državah območja EU-tarife za oba

140 GB prenosa podatkov v Sloveniji, od tega brez doplačila 13.903 MB v državah območja EU-tarife, kar si delita oba

LTE/4G+ s hitrostjo do 150/50 Mbit/s

Že od 15,99 EUR na osebo.

Samsung Galaxy A51 telekom | Foto: Pokličita se prek novega mobitela

V akcijski ponudbi si bosta lahko podarila še prav posebno darilo za valentinovo – nakup odličnega mobitela Samsung Galaxy A51, ki vama ne bo omogočil samo neskončno dolgih telefonskih pogovorov, ampak tudi brezkončno doživetje na 16,4 centimetra velikem zaslonu. Brez prekinitve bosta tako lahko kar prek mobitela gledala svojo najljubšo serijo ali film. Ko bosta narazen, pa bosta lahko opravila videoklic in se v trenutku počutila, kot da sta v isti sobi.

Galaxy A51 je na voljo v elegantnih pastelnih odtenkih, izbirate pa lahko tudi med diamantnimi barvami - črno, belo in modro. Z 48-MP glavno kamero z izjemno visoko ločljivostjo boste lahko še lažje ujeli vajine skupne in neprecenljive trenutke.

Ujemite celotno posebno ponudbo za valentinovo v E-trgovini

Preverite izjemno ponudbo izdelkov za valentinovo – izberite popolno darilo za svojega partnerja, prijatelja ali starše. Pri nakupu porabite lanske točke zvestobe, ki veljajo samo še do 31. 3. 2020.

telekom
Trendi V dvoje je lepše: darila, ki imajo poseben pomen
Ne spreglejte