SiolNET. Trendi Odnosi
Vsebino omogoča Dedoles, s. r. o.
  • Messenger
  • Messenger
Romantična presenečenja zanjo in zanj

Dan zaljubljenih: darilo, ki bo navdušilo vašo ljubljeno osebo

Vsebino omogoča Dedoles, s. r. o.

Slabi trije tedni nas še ločijo od največjega praznika ljubezni in zaljubljencev. Čeprav smo pristaši tega, da velja z majhnimi pozornostmi naše najdražje razveseljevati čez celo leto, se je vredno na valentinovo še posebej potruditi za nam ljube osebe. A to še zdaleč ne pomeni, da mora zato trpeti tudi debelina naše denarnice. Predstavljamo vam romantične ideje, ki bodo na partnerjeva usta gotovo narisala nasmeh.

Dedoles, valentinovo

Spadate med tiste, ki trdijo da darila za valentinovo niso pomembna? Ste prepričani, da to resnično velja tudi za vašo najboljšo polovico? Četudi vam ljubljena oseba pravi, da si glede darila ne rabite delati skrbi preglavic ter "razbijati glave", obstaja velika verjetnost, da na dnu srca vseeno pričakuje ljubko malenkost,  ki ji bo polepšala dan. Pomembno je, da se pravi čas informirate in preverite, kaj bi si vaš obdarovanec ali obdarovanka želela, ali še bolje – odločite se za izdelek s katerim zagotovo ne morete zgrešiti.

Z izdelki Dedoles boste pričarali nasmešek svojemu partnerju ali partnerki vsakič, ko si bo nadel unikatne spodnje perilo ali nogavice. Z izdelki Dedoles boste pričarali nasmešek svojemu partnerju ali partnerki vsakič, ko si bo nadel unikatne spodnje perilo ali nogavice. Ljubezen se resda največkrat meri z dejanji, drobnimi pozornostmi čez celo leto, a vseeno velja vse skupaj na praznik zaljubljencev dodatno začiniti in zanetiti ogenj.

Za valentinovo obdarovanje obstaja res veliko načinov in poti, a je naša ideja za letošnje Valentivo že dokončna in trdna. Partnerjevo srce bomo osvojili z nasmehom, ki jim ga bodo na usta narisala unikatne nogavice in spodnje perilo romantičnih, zabavnih ali izvirnih motivov "vesele" in vse bolj priljubljene blagovne znamke Dedoles. Darila in produkti iz njihove spletne trgovine so še kako priročni utripu časa v katerem živimo.

Verjemite, reakcije obdarjenih ob prejemu darila bodo dovolj nazorne in zgovorne. Sprejemamo zahvalo? Gotovo, a tudi z dodatno iskro v partnerskem odnosu za katere bodo gotovo poskrbeli Dedolesovi izdelki se zadovoljimo.

Priročna darila zanjo in zanj

Najboljše darilo za valentinovo za fanta ali punco je nekaj osebnega, nekaj kar bo pokazalo, da je vaše srce na pravem mestu in bije le za pravega. Verjetno vsaka ženska rada prisluhne zvoku sladkih besed ob priznanju ljubezni, prejme drobna darila, šopek rož ali bombonjero. A tudi moški ne zaostajajo. Tudi oni cenijo majhne romantične pozornosti, ki jim jih podarijo njihove najdražje.

Kdaj, če ne na dan, posvečen zaljubljencem, je pravi trenutek, da svoji drugi polovici pokažete, da je on ali ona središče vašega vesolja? Če vas skrbi, kakšno darilo bo osrečilo tvojo ljubezen, so prava izbira živahni in hkrati romantični Dedolesovi izdelki, polni src. Srca so popolna za zaljubljence, ki želijo širiti ljubezen povsod okrog sebe. Tako moški kot ženske bodo zagotovo našli tisto, kar jim je najbolj všeč.

Dedolesovi oblikovalci so romantične motive uporabili na nogavicah, ki jim ni para. Saj veste, prava ljubezen je kot vesele nogavice, so različne ampak skupaj popoln par. Zahvaljujoč edinstveni igrivi obliki boste vi ali ljubljena oseba izrazili veseli jaz. Kvaliteten bombaž bo zagotovil popolno udobje za vaše noge. Pričarajte sebi in svojim ljubljenim nasmeh na obrazu.

Romantika je prisotna tudi na veselem spodnjem perilu. Zaradi ujemajočega motiva srca na ženskih hlačkah in moških širokih boksaricah bodo vajini skupni trenutki še bolj čarobni. Lahko jih nosite v postelji, ob lenem dnevu ali celo doma, ko delate na daljavo. Spodnje perilo je iz kakovostnega bombaža, ki je v skladu s standardi OEKO-TEX® in pobudo za boljši bombaž BCI, kar pomeni, da vam bo v njem udobno ves dan.

Pa je moč vso ljubezen, ki jo čutimo do partnerja, partnerka združiti v eno majhno škatlico? Da, tudi tudi to je možno. Razveselite svojo ljubljeno polovico z majhno škatlico, v kateri se skriva veliko ljubezni. Pričarajte iskren nasmešek in pokažite, koliko vam partnerka, partner pomeni.

Več živahnih in romantičnih motivov lahko najdeš na www.dedoles.si

Na voljo pisana paleta unikatnih, izvirnih, zabavnih motivov

Vam ne dišijo romantični, "srčkasti" motivi? Brez skrbi! Blagovno znamka Dedoles ponuja resnično široko paleto spodnjega perila, nogavic, ostalih dodatkov z raznovrstnimi, unikatnimi ter zabavnimi motivi, ki jih večinoma ustvarja notranja ekipa slovaških oblikovalcev.

Dedoles

Dedolesovo spodnje perilo je sicer dober in preprost trik, kako zjutraj izboljšati razpoloženje. Oblecite njihove veselo spodnje perilo, boksarice in vsak dan uživajte v srečnih jutrih! Zamenjajte dolgočasne kose za vesele Dedolesove in si polepšajte dan. Izvirni motivi vas bodo spravili v dobro voljo, visokokakovosten bombaž pa bo vaši koži zagotovil popolno udobje.

Kakovosten bombaž + razigrani motivi = vesel dan

Svet pa lahko sebi ali drugim obarvate tudi z veselimi nogavicami, za klasičen vsakdan ali za nenavadne dni. Polepšajte si dan z nogavicami z motivi, ki jih je navdihnilo življenje okrog nas – potovanja, šport, živali ali denimo superjunaki. Pokažite svetu svoje užitke in si obujte nogavice s svojimi hobiji ali pa se s partnerko, partnerjem uskladita in pokažita, da sodita skupaj, tako kot vesele nogavice znamke Dedoles.

Vesele nogavice in perilo so nedvomno odlično darilo za vse, ki imajo radi izvirne in lepo oblikovane izdelke.

1 / 22
2 / 22
3 / 22
4 / 22
5 / 22
6 / 22
7 / 22
8 / 22
9 / 22
10 / 22
11 / 22
12 / 22
13 / 22
14 / 22
15 / 22
16 / 22
17 / 22
18 / 22
19 / 22
20 / 22
21 / 22
22 / 22

Vse bolj priljubljena blagovna znamka

Dedoles je uspešno slovaško podjetje, ki trenutno deluje v 20 evropskih državah, vključno s Slovenijo. V ozadju znamke Dedoles je njen ustanovitelj Jaro Chrapko, ki je pred osmimi leti prišel na idejo o ustanovitvi spletne trgovine z majicami. Pozneje je ustvaril svojo lastno znamko z naborom izdelkov, ki se nenehno širi. V podjetju so v začetku septembra dosegli lepo, okroglo število milijon kupcev. V zadnjih dveh letih so Dedolesovi oblikovalci ustvarili kar 1.100 različnih kosov, med katerimi so najbolj prodajane Vesele nogavice Mačke, ki ponujajo široko paleto vzorcev. Vzorce z nogavic uporabljajo tudi pri drugih izdelkih, kot so spodnje perilo, pajkice ali kopalke.

Pri nakupu Dedolesovih izdelkov se lahko sicer v zadnjem koraku odločite, da znesek nakupa zaokrožite na najbližji evro. Ves denar do zadnjega centa namenjajo projektom, s katerimi se podpirajo sajenje dreves, varstvo okolja in socialno prikrajšani. Z Dedolesovim drobižem ste do sedaj prispevali k zasaditvi 80 tisoč dreves, podprli UNICEF v boju proti podhranjenosti otrok in Svetovno zdravstveno organizacijo v boju proti pandemiji covid-19.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin