SiolNET. Trendi Odnosi
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Avstralec, ki se je odločil, da se bo srečal z vsemi svojimi prijatelji na Facebooku

3

termometer

 | Foto:
Matt Kuleza je 28-letni študent iz Melbourna, ki se je odločil, da bo namesto brisanja ljudi s seznama prijateljev na Facebooku vseh 1.088 spoznal tudi osebno.

Čeprav imamo v vsakdanjem življenju reden stik le s peščico prijateljev, se lahko število teh na Facebooku hitro dvigne do nepredstavljivih višin, tudi čez tisoč. To se je zgodilo Avstralcu Mattu Kulezi, ki je sprva želel nekatere svoje prijatelje na Facebooku preprosto izbrisati, a si je premislil in se odločil, da bo naredil ravno nasprotno: prav vse bo povabil na kavo, tudi svoja nekdanja dekleta.

Kulezi zdaj "kofetkanje", za katerega predvideva, da mu bo vzelo vsaj tri leta, redno spremlja na blogu z naslovom 1000+ Coffees, od začetka septembra pa je bil na 23 kavicah. Za zdaj pravi, da je njegovo življenje že lepše, sodeč po fotografijah pa so z druženjem zadovoljni tudi njegovi prijatelji na Facebooku.

Do zdaj sta mu dva prijatelja že ponudila službo, Kulezi je na spletu dobil številne podpornike. Ena od služb, ki jo je dobil med kavico, je predavanje na šoli School of Life, ki jo je ustanovil filozof Alain de Botton in na kateri predava o kakovosti pogovarjanja.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin