Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 8. 2013,
15.11

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

spodnje perilo astrologija

Četrtek, 1. 8. 2013, 15.11

5 let, 1 mesec

ASTROLOGIJA: Kakšno je vaše idealno spodnje perilo?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
V kakšnem spodnjem perilu se najbolje počutite, v kakšnem najraje zapeljujete in se ljubite? Odgovor na to vam lahko da tudi astrologija.

Oven Ovni imajo tudi pri spodnjem perilu radi športno eleganco in žive barve, zato si bodo najraje izbrali boksarice. Tudi ovnice rade posegajo po živih barvah, pogosto rdeči v kombinaciji s črno, bolj kot bombaž cenijo saten. Upajo si eksperimentirati, zato bodo svojega moškega večkrat presenetile z visokim petami in podvezicami.

Bik Bik ceni udobje, zato ima rad mehko in nemoteče perilo, ki ga nikjer ne draži. Neoprijetim boksaricam se bo izognil, saj svoje premoženje raje občuti na koži. Bikice ljubijo lepo spodnje perilo, kamor spada tudi diskretna čipka, le da je ni preveč. Zgornji in spodnji del se morata obvezno ujemati, njihova priljubljena barva pa je črna.

Dvojčka Dvojčki obeh spolov imajo na splošno radi veliko izbire, zato si pri spodnjem perilu dovolijo več. Ne gre samo za zapeljivost, dvojčki namreč spodnje perilo nadgradijo s številnimi kostumi, na primer policista, striptizete, medicinske sestre … Za živahno dogajanje v spalnici so vedno pripravljeni poskrbeti, čez dan pa se s spodnjim perilom ne obremenjujejo prav dosti.

Rak Tako raki kot rakice se najbolje počutijo v belem perilu. Rak ga pogosto skriva pod flanelasto pižamo, rakica pa se odene v dolgo, prozorno spalno srajco, pod katero lahko slutimo nežno čipko. Prsi so tisti del, ki ga bodo rakice najraje poudarjale, saj je to tudi del telesa, ki jim astrološko pripada, zato se lahko zgodi, da bodo imele več modrčkov kot hlačk.

Lev Kot povsod pri obleki imajo levi in levinje radi perilo s podpisom oblikovalca, ki nosi s sabo živalskost, seksapil in kakovost. Tudi moški levi se ne bodo branili živalskih potiskov in vzorcev, pa čeprav le kot detajl, levinje pa poleg tega prisegajo tudi na razkošje, zato je njihovo perilo pogosto narejeno iz svile, satena in drage čipke.

Devica Vse device se bodo strinjale s tem, da je pri perilu najbolj pomembno to, da je čisto, šele potem vse preostalo – udobno, iz naravnih materialov … Bombaž se zdi zanje najprimernejša izbira, moški si bodo izbrali ohlapne boksarice, ženske pa spodobne kroje, ki ne namigujejo na nič, čeprav lahko presenetijo s seksi korzeti.

Tehtnica Tehtnice so pri izbiri perila zelo izbirčne, saj mora biti udobno, da nikjer ne tišči in zateguje, lepo in zapeljivo. Moški se ne branijo barv, vendar naj bodo to pastelni toni modre ali rumene, skoraj vedno izberejo boksarice, ki jih skoraj ne čutijo. Ženske lahko s svojo bogato izbiro perila, kjer se najde vse od čopkastih korzetov do prozornega bodija, moškemu zmešajo glavo.

Škorpijon Moški izbirajo temne barve ali divje, včasih vabljive potiske na spodnjicah, ki nedvoumno namigujejo na seks, ženske saten v črni ali temnordeči barvi, ne branijo pa se niti usnjenih korzetov in mrežastega bodija, ki jih rade dopolnijo s kakšnimi posebnimi škornji ali salonarji. Vrtoglava peta je obvezna.

Strelec Strelci se ponavadi manj ukvarjajo s spodnjim perilom kot strelke. Pomembno je, da je udobno, v poštev pridejo tudi nenavadni vzorci, potiski in močne barve. Strelke so najbolj zadovoljne, kadar imajo neomejeno količino kosov spodnjega perila, da jih lahko med seboj kombinirajo, kot jim narekuje trenutno razpoloženje.

Kozorog Kozorogi zahtevajo črno perilo, ki mora biti res kakovostno, tudi ko gre za bombaž. Barva je skoraj vedno črna ali granitno siva. Kozoroginje si kljub zadržani naravi pri perilu rade dajo duška pri pasovih za nogavice, mrežastih tangicah in samostoječih nogavicah. Ljubijo lahkotne spalne srajce, ki puščajo moškim očem prostor za domišljijo.

Vodnar Vodnar je zelo neizbirčen pri spodnjem perilu, res pa je, da mu srce zaigra, ko vidi nenavaden vzorec ali nenavadne barve. Prisega na bombaž, rad obleče tudi perilo iz športnih materialov. Vodnarke pogosto prisegajo na ekstravaganco in divje kombinacije perila z obleko, nikakor se ne omejijo samo na bombaž, saj ljubijo raznovrstnost materialov.

Ribi Ribe morajo spodnje perilo preprosto začutiti. Moški imajo radi udobne materiale in kroje, ki dovolijo njihovemu premoženju več dihanja, perilo naj izbirajo v svetlih tonih. Ženske ribice izbirajo perilo, s katerim lahko pozneje erotično koketirajo, njihova priljubljena barva je svetlomodra, pa tudi drugi odtenki modre. Primerna materiala sta svila in saten.

Ne spreglejte