Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 2. 2015,
8.33

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

valentinovo zmenek ideje

Petek, 13. 2. 2015, 8.33

7 let, 12 mesecev

10 idej za valentinov zmenek, zaradi katerih ne boste obubožali

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Praznik zaljubljencev je pred vrati, vi pa brez idej, kako razveseliti svojo ljubezen? Predstavljamo nekaj predlogov za zabavne zmenke, ki vas ne bodo stali celega bogastva.

Če praznujete valentinovo ali pa le iščete nove ideje za zabavno in romantično druženje v dvoje, smo zbrali deseterico predlogov, za katere ni treba seči globoko v žep.

Naredita snežaka ali se pojdita sankat Prebudita otroka v sebi, toplo se oblecita in se odpravita ven, na sneg. Sposodita si sanke in se spustita z griča v okolici ali pa naredita snežaka, ki bo čisto vajin. Pa ne pozabita na korenček!

Pripravita piknik v dnevni sobi Pikniki nas spomnijo na brezskrbno in toplo poletje, sproščeno druženje in dobro hrano. Čeprav se zima še ni poslovila, lahko uživata v pikniku kar doma. Po tleh razgrnita odeje in si na lepih papirnatih krožnikih postrezita z dobrotami, ki jih ponavadi jemo na piknikih.

Odpravita se na bližnji hrib Športne aktivnosti lahko tudi povezujejo, krepijo zaupanje in spodbujajo pogovor. Da o pozitivnih učinkih na telesno počutje in kondicijo niti ne govorimo. Napor lahko nagradita z okrepčilom v planinski koči. Naj postane hoja v hribe (začnita pri tistih, visokih manj kot tisoč metrov) vajin nov hobi, ki se ga bosta veselila ob koncih tedna.

Obiščita kužke v zavetišču Razmišljata o hišnem ljubljenčku, pa morda za to še ni prišel pravi čas? V zavetišču za živali v vajini bližini povprašajta, ali potrebujejo pomoč pri sprehajanju psov. Tako bosta storila dobro delo, se razgibala in morda našla tudi pravega psička zase.

Preplešita noč Izbira je vajina: umirjen večer ob džezovskih klasikah ali nora noč v najbolj priljubljenem lokalu v mestu. Dajta si duška!

Ustvarita čudovite fotografije Fotografije so lep spomin na čas, ki ga preživljata skupaj. Lahko se fotografirata sama ali pa delo prepustita nadarjenemu prijatelju ali profesionalnemu fotografu.

Specita palačinke Le kdo jih ne mara? Palačinke so ena od najbolj priljubljenih sladic, pa še preproste so za pripravo. Večer s palačinkami začinita z zanimivimi nadevi in ob njih nazdravita s šampanjcem.

Igrajta namizne igre Igranje namiznih iger je lahko prav zanimiv način za spoznavanje partnerja. Je tekmovalen, taktičen, goljufa, igra na vse ali nič? Zabava in smeh zagotovljena.

Intervju Pripravita vprašanja drug za drugega in preživita malce drugačen večer. Morda vas bodo odgovori presenetili, a dogovorita se, da bosta pri odgovarjanju iskrena.

Preživita dan v postelji Zakaj pa ne? Letos valentinovo praznujemo na soboto, zato lahko druženje v postelji nadaljujeta ves dan.

Ne spreglejte