Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 9. 2015,
11.33

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Si.mobil nagradna igra advertorial

Petek, 11. 9. 2015, 11.33

2 meseca, 1 teden

Tesla S: Bi radi doživeli galaktično izkušnjo, moč elektrike na štirih kolesih?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Avtomobili Tesla so sinonim popolnosti, avtomobilski svet postavljajo na energijsko razpotje. Hitrost, varnost in visoka tehnologija - počutili se boste, kot da potujete v vesoljskem plovilu.

Tesla predstavlja prihodnost avtomobilske tehnologije, saj so njihovi avtomobili postavili čisto nove temelje v razvoju električnih avtomobilov. Zmogljive baterije zadovoljujejo tudi najzahtevnejše voznike, ki od svoje vožnje pričakujejo popolno udobje na dosegu roke, zato veljajo za stroje, ki so pokazali zobe prekletstvu črnega zlata ter na cestah potegnili novo smer mobilnosti brez onesnaževanja in odvisnosti od fosilnih goriv. Ponujamo vam torej priložnost, da poprimete za volan avtomobila, ki ga žene moč vetra, sonca in vode, kilovati, pridobljeni iz neusahljivih energijskih izvirov virov matere Zemlje.

Doživite vozniške občutke izjemnega stroja, ki pospešuje kot superšportnik

Tesla je povsem električni avtomobil, ki se lahko pohvali z vrhunskimi pospeški. Ti prepričajo tudi ljubitelje resnih športnih avtomobilov, saj Tesla do sto kilometrov na uro pospeši v 5,6 sekunde.

V Tesli S 85 boste občutili moč elektromotorja, ki se lahko postavi ob bok tudi navorskim sunkom osmevaljnih bencinskih motorjev. Odpeljali vas bomo na pravo dinamično vožnjo po poligonu AMZS Centra varne vožnje na Vranskem, kjer boste doživeli pospeševanje, zaviranje z elektrodinamično zavoro, pri kateri avtomobil zna pobrati energijo, ki bi sicer izpuhtela. Med stožci se boste prepričali, da električna prihodnost na krilih visoke tehnologije vozniških čustev ne brzda, temveč jih celo okrepi.

Ježa električnih konjev bo samo del vašega doživetja s Teslo. Vsega še ne bomo razkrili takoj, lahko pa vam namignemo, da bo drugi del pustolovščine povezan s Teslino največjo prednostjo pred konkurenti: s polnim akumulatorjem se namreč lahko brez skrbi odpravite na dolga potovanja, brez postanka na električni polnilnici lahko prevozite tudi do 500 kilometrov. Potovanje brez ene same molekule, kaj šele grama izpuščenega ogljikovega dioksida na poceni energijo. Predstavljate si križarjenje prek Evrope z avtomobilom, ki na sto kilometrov porabi energije za ceno manj kot ene kave. Izkušnja bo doživeta, verjemite. Po tej vrnitvi v prihodnost, boste drugače gledali na svojo osebno mobilnost.

Visoka hightech tehnologija omogoča komunikacijo po širokopasovnih digitalnih avtocestah

Pravi instrument popolnosti, glasnik nove dobe brez omejitve komunikacije pa je digitalna izkušnja popolne povezljivosti po zavezi: kjerkoli in kadarkoli. Notranjost ima namreč podobo visokotehnološkega vesoljskega plovila, ki smo ga vajeni gledati ob visokoproračunskih filmskih produkcijah. Tesla je omogočila, da je fiktivna tehnologija postala resničnost. Upravljanje na zaslon je namreč pravo doživetje, odziva se na dotik in je hkrati preprosto, uporabniško prijazno, pametno zasnovano in zanesljivo. Multifunkcionalnost zaslona je prava računalniška mojstrovina, saj poleg klasičnih potovalnih funkcij omogoča tudi dostop do spleta: prek 17-palčnega zaslona na dotik lahko kadarkoli brskamo po internetu.

In ko se visokotehnološki avtomobilski presežek spoji z najhitrejšim omrežjem, dobimo zmagovito kombinacijo. Ne gre za Vojno zvezd, temveč zavezništvo dveh svetov, ki asfaltne in komunikacijske poti pelje v horizont nove dobe. Občutek lebdenja, svobode velike galeje, ki jo žene veter, in popolne komunikacije, izkusite prihodnost.

Si.mobilovo omrežje 4G/LTE bo avtomobilsko doživetje v Tesli S postavilo še na višjo raven. Vaše potovanje se bo lahko v trenutku preselilo v virtualni svet. Meje bodo izbrisane, vaš pustolovščina pa bo doživela nov tehnološki vrhunec.

Doživite novo multimedijsko doživetje v družbi Tesle in Simobilovega omrežja 4G/LTE

Kdo se bo odpeljal s Teslo? Srečnega nagrajenca bomo objavili zelo kmalu.

Ne spreglejte