Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 12. 2016,
13.40

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

ENI Adriaplin energetska učinkovitost

Torek, 20. 12. 2016, 13.40

6 let, 1 mesec

Kako do manj izgub? Pravočasno pripravite hišo na zimo.

Oglasno sporočilo

V tokratni veliki jesenski akciji so pri ENI Adriaplin pregledali in brezplačno popravili kar 30 domov, v nagradni igri pa je bilo podeljenih tudi 10 praktičnih nagrad. Srečni nagrajenci so nad pregledi izjemno navdušeni.

 | Foto:

Pri pregledu hiše je najpomembnejša strokovnost in natančnost, zato je pregled najlažje prepustiti strokovnjakom. Vrhunski mojstri so v nagrajenih gospodinjstvih pregledali in odpravili težave s pečmi, okni in vrati, radiatorji, termostatski ventili in klimami. Vsi deli hiše ključno vplivajo na njeno energetsko učinkovitost, zato je redni servis nujen.

Sodelujoči v akciji, največ jih je bilo iz Osrednje Slovenije in Gorenjske regije, imajo največ težav s pečmi ter tesnjenjem oken in vrat. Prav pri teh težavah so izgube največje, reden servis pa konkretno pripomore k zmanjšanju stroškov morebitnih popravil.

 | Foto:

Akcija je bila odlično sprejeta, še lepši pa so bili komentarji navdušenih nagrajencev. Gospod je ob pregledu izpostavil težave s pečjo, ki so jih partnerji tudi uspešno rešili. Ob zaključku je povedal: "Ne zgodi se prav pogosto, da človek poleg sreče za žreb naleti na tako solidnega partnerja."

Da boste tudi vaše gospodinjstvo lahko pripravili na zimo (letos ali pa v prihodnjih letih), so pri ENI Adriaplin za vas pripravili 10 nasvetov, ki bodo poskrbeli za to, da zima ne bo najdražji letni čas. Izkoristimo priložnost, popazimo na svoje navade in poskrbimo da bo hiša topla, obenem pa tudi energetsko varčna. Prenesite si jih in preletite pred vsako zimo.

 | Foto:

Ne spreglejte