SiolNET. Trendi Moda
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zvezdnice razkrivajo: skrivnost popolnih trepalnic

1

termometer

 | Foto:
Navdušenke nad ličenjem in vsem, kar je povezano z lepoto, so bile v zadnjih časih presenečene nad dolgimi in gostimi trepalnicami nekaterih zvezdnic. In končno smo izvedeli, kaj je njihova skrivnost!

Umetne trepalnice so "out"!

Umetne trepalnice so "out"! Umetne trepalnice so vse manj priljubljene, saj povzročajo veliko nezaželenih stranskih učinkov. Največja težava je, da sčasoma poškodujejo naravne trepalnice in celo povzročijo njihovo izpadanje. Obenem pa še dražijo oči. Velika tegoba je tudi odstranjevanje umetnih trepalnic, saj je izredno težko lepo odstraniti vse skupaj. Posledica so rdeče oči in zelo neestetski videz.

Iris Mulej, Jasna Kuljaj in Oriana Girotto imajo skupno skrivnost Naše slavne lepotice so odkrile veliko boljšo alternativo za lepe in dolge trepalnice. Gre za serum za rast trepalnic, s katerim naravno poskrbijo za podaljšanje in volumen trepalnic, hkrati pa ohranjajo njihovo kakovost.

Zdaj vidite, da niste edine, ki niso zadovoljne s svojimi trepalnicami. Tudi zvezdnice iščejo alternative do lepšega videza. Večina žensk namreč ni gensko obdarjena z gostimi, močnimi in dolgimi trepalnicami. Zaradi škodljivih vplivov okolja, vsakodnevnega nanašanja in odstranjevanja ličil trepalnice izgubljajo volumen, se lomijo in izpadajo. Zato se raje odločite za naravno podaljševanje trepalnic.

A bodite previdne pri izbiri seruma za trepalnice Pomembno je, da je njegova formula varna za oči. Serum kupite od podjetja, ki ima za to ustrezne certifikate in študijo, s katero lahko podpre dobre rezultate rasti trepalnic. Eden od najbolj kakovostnih serumov za rast trepalnic na našem trgu je serum Lux-Factor, ki ima po besedah Nine Šurbek Fošnarič, mag. farmacije, vse potrebne certifikate, vsebuje preverjene naravne sestavine, je popolnoma varen in brez stranskih učinkov.

Kaj pravite na serum, ki pripomore k rasti trepalnic in jih hkrati še neguje? Pri serumu Lux-Factor gre za formulo, ki vsebuje vitamine, izvlečke rastlin in druge naravne sestavine. Serum pospešuje rast trepalnic, obenem pa omogoči, da trepalnice zrastejo daljše, temnejše in močnejše. Svoje trepalnice tako lahko okrepite vse od koreninskega mešička, zmanjšate izpadanje trepalnic ter pospešite njihovo rast. Vse to brez nadležnega pekočega občutka in draženja oči ter brez neželenih stranskih učinkov (tudi če nosite leče).

Poleg tega lahko serum za rast trepalnic Lux-Factor uporabljate tudi na obrveh.

V enem mesecu bo vaš pogled še privlačnejši

Test na štiri tisoč uporabnicah, ki so 28 dni, vsak dan – zjutraj in zvečer – nanašale serum za rast trepalnic Lux-factor, je pokazal:

• Volumen oziroma gostota trepalnic se ob redni uporabi lahko poveča do 85 odstotkov v samo od dveh do štirih tednih. • Dolžina trepalnic se lahko podaljša tudi do 25 odstotkov. • Trepalnice potemnijo vsaj za dva odtenka. • Po 28-dnevni terapiji z uporabo seruma LUX-FACTOR WILD EYELASH VOLUME uporabnice niso želele uporabljati nobenega drugega proizvoda za rast trepalnic!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin