SiolNET. Trendi Moda
0,98

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zalabell: netipična blogerka, ki s seboj ne nosi tistega kot preostale #MojaTorba

0,98

termometer

Zala Zagoričnik, Zalabell
Foto: Ana Kovač

Modna in lepotna blogerka Zala Zagoričnik, ki jo njene sledilke bolje poznajo kot Zalabell, nam je pokazala, kaj se skriva v njeni (majhni) torbici, in razkrila, zakaj se raje odloča za manjše kot večje.

Zala je skupaj s kolegico Natašo Mernik (Anakrejevska) postala prepoznavni obraz priznane znamke za čevlje, za katero zbirata aktualne trende obutve in torbic ter o njih poročata na svojih blogerskih kanalih.

Zala je torej velika ljubiteljica torbic in zadnje čase njena zbirka vztrajno raste. Trenutno ima v svoji garderobi približno 20 torbic, najljubšo pa nam je pokazala tudi pred kamero.

Torbica je moj najljubši in hkrati nujen modni dodatek. Vsak večer si vnaprej pripravim torbico in stvari, ki jih bom naslednji dan potrebovala. Ker sem veliko zdoma, si ne predstavljam, kako bi brez nje preživela dan. Hkrati z njo vedno pričaram piko na i svoji opravi.

[video: 65858 / ]

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Njena idealna torbica je tista, ki ji je všeč na prvi pogled, hkrati pa lahko vanjo spravi vse, kar potrebuje. "Včasih raje posežem po kakšni manjši torbici, ki me prisili, da s seboj ne nosim nepotrebne krame, a hkrati obožujem tudi velike torbice. Saj veste, nikoli ni preveč stvari v njej (smeh, op. p.)."

Zala Zagoričnik, Zalabell Foto: Ana Kovač

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Nekatere štejejo že 50 let

Na vprašanje, katera je njena najljubša, nima pravega odgovora, saj vsaka priložnost kliče po drugačni, pravi. "Ko imam veliko obveznosti in ves dan predavanja na fakulteti, vedno izberem veliko torbico, da lahko vanjo stlačim vse, kar potrebujem. Če se odpravim na kavo s prijateljico ali po mestu, pa izberem kakšno manjšo ali se odločim za nahrbtnik, tudi te imam zelo rada. Seveda je odvisno tudi od tega, kaj imam oblečeno."

Nekaj torbic ji je podarila tudi njena babica in te še posebej skrbno čuva, saj gre za res dobre in lepe usnjene torbice, ki jih nosi, ko si zaželi vintage sloga. "Mogoče so te torbice stare tudi 50 let! Še vedno se odlično držijo in mi služijo."

Zala Zagoričnik, Zalabell Foto: Ana Kovač

Zala Zagoričnik, Zalabell Foto: Ana Kovač

Za blogerko se bo to morda slišalo čudno ...

V nasprotju s preostalimi modnimi in lepotnimi blogerkami Zala s seboj nerada nosi veliko kozmetičnih pripomočkov, kar se morda sliši čudno, pravi. "Samo šminko, ki jo imam tisti dan na ustnicah. Včasih se v torbici znajde še kakšen korektor in poleti puder v prahu. To pa je vse."

Čeprav je torbica njen najljubši modni dodatek, zanjo nikoli ne bi zapravila pretirano veliko denarja, saj je prepričana, da se tudi med ugodnimi torbicami najdejo zelo lepe.

"Nisem odvisnica od dizajnerskih torbic in ime znamke mi pomeni zelo malo. Zame je ključno, da mi je všeč in da ima svojo osebnost. Mislim, da za to ne potrebujem nujno podpisa Gucci, Dior ali Armani."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 27
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin