Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
9. 12. 2015,
11.47

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

advertorial Lisca perilo darila nogavice

Sreda, 9. 12. 2015, 11.47

2 meseca, 1 teden

Vodič po perilu: podariti zapeljivo, igrivo ali elegantno?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Perilo ni le kos oblačila, ki se skriva pod obleko. Če izberemo pravo, kar zažarimo, tako ženske kot moški. V tem času pa je tudi popolna ideja za darilo.

Darilo naj bo uporabno, lepo in – zapeljivo!

Vas že daje negotovost, kaj podariti za praznično darilo? Razmišljajte v smeri, da naj bo to uporabno, hkrati pa nekaj posebnega in očarljivega. Osebi, ki jo obdarujemo, tako povemo, da smo mislili nanjo.

Zagotovo smo tako ženske kot moški navdušeni, če pod novoletno smrečico prejmemo lično perilo. V lepem perilu se namreč počutimo samozavestne, če ga dobimo kot darilo, pa to pomeni, da nas takšne vidijo tudi drugi. Tako je odlična ideja, da presenetimo bližnje – partnerico ali partnerja, prijateljico ali prijatelja, mamo, sestro, brata … No, in zakaj ne bi obdarovali tudi sebe?

Kako izbrati pravo novoletno perilo?

Ko izbirate perilo kot novoletno darilo, imejte v mislih, da je to lahko nekoliko bolj praznično in drzno.

Drzni bodite pri barvah (namig: rdeča za novo leto prinaša srečo), namesto preprostih krojev pa izberite na primer čipko, bleščice ali bolj drzne modele.

Če ne nameravate kupiti kompleta ali pa se vam ne zdi primerno, lahko razveselite tudi z manjšimi prikupnimi darilci, na primer nogavicami ali pižamo.

Nova kolekcija Lisce je nastala z mislijo na praznični čas

Za več idej smo se obrnili na Lisco in jih prosili za nasvet, kako izbrati popolno perilo. Predstavili so nam kolekcije, ki so nastale z mislijo na čas zabav, slavnostnih dogodkov in trenutkov, ko se želimo v svoji koži počutiti kar najbolje.

Lisca Selection − prestiž zapeljevanja

Perilo iz kolekcije Lisca Selection izraža edinstvenost, razkošje, prestiž – včasih je lahko prav perilo skriti adut samozavesti. Zapeljujte s prefinjenostjo!

Čipka in ščepec bleščic: Odločite se za luksuzne in drugačne, trendovsko oblikovane modele. Zakaj ne v smaragdno zeleni, ki je ena izmed priljubljenih barv te jeseni?

Zapeljujte v prefinjeni čipki z elegantnimi detajli in razkošnim lesketom bleščic.

Vezenje in tatuji: Čutno vezenje, ki se poigrava s prosojnostjo in modnim videzom tatuja, se skoraj nevidno zapeljivo zlije s kožo.

Kraljevski pridih z lesketom kristalov Swarovski se prelije v drzno igro trakov na čutnih modelih, ki jih boste oblekle le za posebne priložnosti, takrat pa boste v njih predrzne, nečimrne in močne.

Cheek by Lisca – sodobna princesa

Sodobna ženska želi biti vse – zapeljiva, mladostna, elegantna, igriva, naravna … Kolekcija Cheek by Lisca za jesen in zimo 2015 sledi njenemu navdihu – ohranja značilno mladostno igrivost, a se spogleduje z romantiko in čipkastim zapeljevanjem ter sodobnimi modeli perila.

Pasteli: Jesen obarvajte v nežne pastele breskev in marelic. Perilo svetlih barv popestrijo sodobni modeli in igrivi detajli – s potiskom ali nežnim vzorcem žakarda.

Prisegate na naravno? Odločite se za modal z romantičnimi dodatki čipke.

Čipka: Ni ga čez zapeljevanje v čipki. Ta je lahko samo zanimiv dodatek, ali pa glavni adut perila, ki prikriva in razkriva s prosojnimi hlačkami in nenavadnimi hrbtnimi deli ter vabi k poredni nagajivosti.

Bodite sodobne in drzne.

Lisca Fashion – brezčasna eleganca

Perilo za vsakdanjo eleganco mora biti modno, a predvsem udobno in takšno, ki žensko osvobaja. Elegantno perilo, ki poskrbi za popolno oporo in ji omogoča, da skozi vsakodnevne obveznosti hiti brezskrbno in neobremenjeno s tistim, kar se skriva na njeni koži.

Takšno žensko postavlja v središče Lisca Fashion za jesen in zimo 2015.

Razkošje na koži: Kot napovedujejo modne smernice, se bo perilo igralo s kontrasti, s kombinacijami nežne prosojnosti in razkošnih pletenin, z močnimi, temnimi barvami in nežnimi ali zemeljskimi odtenki.

Sodobne modele navdihujejo vintage cvetlični potiski in izpopolnjeni čipkasti zaključki, ki se diskretno skrijejo pod oblačili. Kolekcija pa še vedno ohranja tiste najbolj preizkušene in uporabne modele, ki navdušujejo ženske vseh okusov in vseh velikosti.

Želite podariti nekaj resnično posebnega?

Lisca ima idejo, kako! Nasmejte svoje bližnje do ušes, toplo jih presenetite in spravite v prikupno zadrego. Izberite možnost brezplačnega potiska perila na katerikoli izdelek iz te ponudbe.

Kaj morate storiti? Izberite izdelek, pravo velikost in barvo ter zapišite svoje sporočilo. Napišete lahko karkoli – bolj izvirni boste, večje bo presenečenje.

Preverite še druge ideje za darila.

Ne spreglejte