Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 10. 2017,
11.35

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Lisca

Natisni članek

spodnje perilo Lisca advertorial

Petek, 20. 10. 2017, 11.35

2 meseca, 2 tedna

Tudi v Sloveniji so obline vedno bolj seksi

Vsebino omogoča Lisca

Elegantno in seksi – spodnje perilo mora poudariti najlepše ženske atribute, tudi pri damah, ki niso ravno ujete v konfekcijski številki 38. To nedvomno dokazuje slovenska blogerka Nataša Mernik, ki je dokazala, da so obline še kako usodno privlačne.

Klasična črnina v kroju, ki ji podarja samozavest, ali usodna rdeča, ki v njej prebuja tisti pravi kanček usodnosti. | Foto: Klasična črnina v kroju, ki ji podarja samozavest, ali usodna rdeča, ki v njej prebuja tisti pravi kanček usodnosti. Spodnje perilo je nedvomno najbolj ženstveni kos garderobe vsake ženske in je odraz njene samozavesti in želje po prefinjenem spogledovanju. Je brezčasen dodatek k stajlingu, ki je hkrati dopolnjujoč in usodno privlačen.

Seksapil se odraža na majhnih detajlih in krojih, ki poudarjajo prav tiste atribute, ki so pri posameznici najbolj v ospredju.

Spodnje perilo Lisca v posebni jesenski ponudbi

Obogatite svojo garderobo z ženstvenimi kosi spodnjega perila Lisca.

Izbrane kose perila iz kolekcije jesen/zima 2017 lahko do 30. 10. kupite z 20 % popustom, in sicer ob nakupu dveh kosov ali več.

Še bolj seksi, še bolj samozavestna. Poseben kroj za posebne priložnosti ali kar tako, ker tako čutite. | Foto: Še bolj seksi, še bolj samozavestna. Poseben kroj za posebne priložnosti ali kar tako, ker tako čutite. Naloga dobrega spodnjega perila – poudari ženstvenost pri vsaki izmed vas

Ne glede na starost ali konfekcijsko številko – dobro krojeno spodnje perilo mora pri vsaki ženski prebuditi samozavest in kanček seksi spogledljivosti.

Prav to je moto nove kolekcije Lisca, ki je v svojem spodnjem perilu uspela ujeti prav to – vsaki ženski je podarila priložnost, da osvobodi svojo očarljivost in se znebi predsodkov.

Lisca se zaveda, da so tudi tiste, ki nosijo oblačila večjih številk, rade modne in zapeljive. So lahko modne navdušenke in navdih drugim.

To je zelo dobro dokazala slovenska blogerka Nataša Mernik, ki je v različnih kombinacijah spodnjega perila Lisca poudarila svojo ženstvenost in takoj postala vzornica številnih Slovenk, ki si zaradi svojih oblin niso drznile posegati po bolj seksi krojih spodnjega perila.

Lisca pa je združila prav to – klasične ženstvene modne detajle je spojila s potrebami po udobnem nošenju prav na pravih mestih.

Nataši Mernik pravijo kar slovenska Ashley Graham, kar šteje za veliko čast. Njen blogerski zapis o kolekciji Lisca, ki je v njej prebudila pravo mero ženske privlačnosti, lahko preberete TUKAJ. Nedvomno bo takoj postala tudi vaša vzornica.

Ne samo črnina, osvobodite se s cvetličnimi vzorci

Perilo v večjih velikostih je običajno res v črni, kožni ali beli barvi. A ni razloga, da bi bila vaša garderoba dolgočasna. Lisca je prav za vse ženske pripravila poživljajočo kolekcijo, ki ji je dodala letos zelo priljubljene cvetlične vzorce.

Predstavljamo vam nekaj idej, kako poskrbeti za eleganten slog in zapeljiv izbor perila, če imate malce več oblin:


Lisca | Foto:

 

#Visoke spodnjice skrijejo in rahlo stisnejo trebušček, hkrati pa so v zadnjih letih čedalje bolj modne. 

#Kombinirate jih lahko z najljubšim modrčkom, hkrati pa si vseeno lahko dovolite malce raznolikosti.

Če običajno nosite modrčke s penastimi košaricami, lahko občasno poskusite tudi s takšnim z oporo.

Deloval bo malce bolj lahkotno, še vedno pa bo zagotavljal odlično oporo prsim.

 

 

 

 


 

Lisca | Foto: #Presenetite sebe in dragega z nečim res seksi - perilom v zapeljivi rdeči barvi.

Čeprav to ne bo vaša izbira za vsakdan, pa si v garderobi vseeno lahko privoščite tudi perilo za posebne priložnosti in za svojo samozavest.

Občutek svobode in brezskrbnosti, ki vam jih poudarja nova kolekcija spodnjega perila Lisca, vas bo očaral.

Lisca je pomislila prav na vse svoje ženske in še enkrat prepričala s prefinjenimi linijami in nežnimi poudarki ženstvenosti.

 

 

 

 

 

Nova kolekcija spodnjega perila Lisca je nedvomno najlepši poklon vsem ženskam. Preizkusite jo v posebni jesenski ponudbi, pri kateri dobite 20 odstotkov popusta ob nakupu dveh kosov ali več.
Ne spreglejte