Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 5. 2014,
10.08

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Citypark

Petek, 9. 5. 2014, 10.08

6 let, 7 mesecev

Tudi pri porokah je v trendu vintage slog

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Izdelki in aranžmaji za dekoracijo poroke v zadnjem času sledijo trendu naredi sam. Vedno več je črno-bele kombinacije, modni so pike, črte in vintage slog.

Vabila

Pri načrtovanju poroke je treba zelo zgodaj razmisliti predvsem o dvojem: o vabilih in fotografu. V trendu so igriva, zabavna vabila, ki odražajo osebnosti in značilnosti para ter napovedujejo tudi ton poroke: bo ta klasična in elegantna ali zabavnejša in bolj sproščena? Na poročnem sejmu vam bodo pomagali pri izbiri pravih vabil in vam svetovali glede modnih smernic.

Prigrizki

Obloženi kruhki, nabodala, kroglice, grisini, koščki sadja v čokoladi in razne slaščice, vsega tega ne sme manjkati na nobeni poroki. Količina malih prigrizkov pa je odvisna od tega, kako dolgo bo poroka trajala. Svatov ne smeta pustiti lačnih. Namesto torte se lahko odločimo tudi za trendovske cupcake, mini tortice, pečene v papirčkih, okrašene s kremo in glede na željo naročnika. Tako lahko nadomestimo klasično torto ali pa na ta način postrežemo različne prigrizke. Drobne zalogajčke lahko tudi zložimo na večnadstropna stojala in pričaramo videz poročne torte.

Pogrinjki

Pogrinjki naj bodo usklajeni s celostno podobo naše poroke. Če je poroka klasična, naj bodo tudi pogrinjki elegantni in klasični. Trendovski so preprosti pogrinjki z osebno noto mladoporočencev. Izvirnost je dobrodošla. Poigrajte se z različnimi teksturami in vzorci, uporabite les, slamo, gumbe, vrvice in mini lončnice. Vedeti moramo, da bo naša poroka svatom ostala v spominu tudi po tem, kakšno dekoracijo smo uporabili pri pogrinjkih.

Torte

Lahko bi rekli, da je trenutek, ko mladoporočenca zarežeta v slastno poročno torto, višek poročnega dne. Zato je torta pika na i vsake poročne zabave in ji moramo posvetiti dovolj časa že med izbiro. Poročna torta je lahko romantična, stilizirana, v vintage slogu, glavno je, da se mladoporočenca strinjata, kako bo videti njuna glavna sladica večera. Ko torto naročamo, moramo vedeti število svatov, okuse, slog dekoracije, barve, ki bodo prevladovale na poroki. Na poročnem sejmu v Cityparku si lahko ogledate razstavo poročnih tort.

Šopki

Za poroko je primeren vsak letni čas, vseeno pa se največ parov zanjo odloči spomladi, ko je na izbiro tudi največ cvetja. Spomladanski poročni šopek je lahko sestavljen iz marjetic, tulipanov, večnih vrtnic, hijacint, frezij, narcis ali šmarnic. Če se bojite, da bo šopek iz nežnega cvetja prehitro ovenel, si naročite dva enaka. Ne pozabite, da vas na poročnem sejmu v Cityparku čaka cela vrsta različnih šopkov.

Vabljeni na Poročni sejem v Cityparku!

Vsebino omogoča Citypark

Ne spreglejte