SiolNET. Trendi Moda
0,60

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Trije načini, kako bo spanje v modrčku bolj udobno

0,60

termometer

Foto: Thinkstock

Običajni modrčki, ki jih nosite čez dan, so lahko precej neudobni.

O tem, ali je spanje v modrčku pametno ali ne, je bilo že veliko debate. Nekateri pravijo, da to ni dobro, saj morajo biti prsi vsaj čez noč osvobojene, mnoge ženske, ki se lahko pohvalijo z lepo oblikovanim dekoltejem, pa pravijo, da so to dosegle prav s spanjem v modrčku.

Izbira je torej vaša, če pa se bolj nagibate k temu, da bi svojim prsim oporo nudili tudi ponoči, za spanje izberite modrček, ki je udobnejši od dnevnega.

Material naj bo mehek in naj diha. Najboljša izbira je modrček iz bombaža, tudi najlon bo v redu. Pomembno je, da prija vaši koži in se med spanjem med prsmi ne nabira vlaga.

Športni modrček naj ne bo samo za telovadbo, lahko ga imate tudi za spanje. Športni modrček naj ne bo samo za telovadbo, lahko ga imate tudi za spanje. Foto: Thinkstock

Izogibajte se žičnati opori. Podprti modrčki v ležečem položaju niso udobni, hkrati pa lahko iritirajo vašo kožo in preprečujejo stalen krvni pretok. Tem kriterijem se najbolje približajo športni modrčki.

Lahko je tudi številko večji. Tudi, če bo malce večji, bo še vedno skrbel, da bodo prsi lepo na mestu, hkrati pa bodo imele še vedno dovolj prostora za nemoten krvni pretok in udobno spanje.

Zdaj veste, kakšen modrček poiskati, da bodo vaše prsi tudi ponoči zadovoljne in na mestu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin