Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 9. 2018,
4.05

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,71

1

Natisni članek

tetovaža tatu bizarno Dan.

Ponedeljek, 17. 9. 2018, 4.05

5 let, 7 mesecev

To so najbolj bizarne tetovaže na svetu #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,71

1

Ljubitelji tetovaž pravijo, da je tetoviranje kot droga in da si po prvi vedno zaželiš še več tetovaž. To dokazujejo številni ljubitelji telesnih poslikav, katerih telesa so skoraj v celoti prekrita s črnilom. Nekateri gredo pri tem celo tako daleč, da njihove tetovaže postanejo naravnost bizarne, so poročali v oddaji Dan. na Planet TV.

Britanec Keith Gordon je bil do svojega 55. leta starosti videti kot običajen družinski človek. Nato je spoznal zapeljivi svet tetovaž. "Rad izstopam. Ljudem želim pokazati, da je v redu, če si drugačen," pojasnjuje Gordon.

Tetoviranje je posledica njegove obsesivno-kompulzivne motnje, zaradi katere doživlja nenadzorovane impulze. Za tetovaže je zapravil že 17 tisoč evrov, zaradi njih pa je skorajda izgubil ženo in štiri otroke. "Nekje globoko v sebi mi je nerodno, ko grem ven z njim," pravi Gordonova žena. 

Tavči Tattoo
Trendi Slovenci in tetovaže: kaj je trenutno v trendu?

Američan si je na telo tetoviral svojo najljubšo igračo

Američan Paul Lawrence se je pri tetovažah osredotočil na svoje otroštvo. Svojo najljubšo otroško igračo, govorimo o sestavljanki, si je tetoviral kar na telo. To ni bila lahka naloga, saj je njegovo poslikavo izdelovalo več kot 200 umetnikov tetovaž.

"Prva tetovaža je bila ta na rami. Gre za skico, ki sem jo v srednji šoli iz dolgčasa risal po svojih zvezkih. Dal sem si jo narediti pri dvajsetih letih in potem je seveda sledila druga tetovaža," pojasnjuje Lawrence.

Američan je šel celo tako daleč, da si je s črnilom pobarval beločnice. Danes s svojim ekstremnim videzom prireja predstave z ognjem, električnim orodjem in rezili.

tetovaža
Novice Ste lahko zaradi tetovaže ob službo?

Motivi tetovaž: od živali do pravljičnih bitij

Druge je k tetovažam pripeljala ljubezen do živali. Dennis Anver ima telo in obraz kot tiger, Tom Leppard pa je svojo kožo spremenil v leopardjo grivo. "Moje leopardje tetovaže mi dajo moč leoparda. Lahko zelo hitro tečem, lahko se plazim v temi," je prepričan Leppard.

Telo nekoč najbolj potetovirane ženske na svetu pa je krasilo kar 400 pravljičnih likov. "Lahko me čudno gledajo in mislijo, da sem čudakinja, ampak nisem," meni Julie Gnuse, ki je s tetovažami hotela skriti brazgotine, ki jih je povzročala bolezen. Pri 61 letih se je tetovaž naveličala in si drugo za drugo začela odstranjevati poslikave, so še poročali na Planet TV.

 

Ne spreglejte