Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 3. 2019,
11.57

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča ara Shoes AG

Natisni članek

trendi pomlad Mass čevlji advertorial

Ponedeljek, 18. 3. 2019, 11.57

2 meseca

Kakšno obutev bomo nosili to pomlad in poletje?

To so čevlji, ki bodo zaznamovali to pomlad in poletje

Vsebino omogoča ara Shoes AG

Kmalu nas bodo bodo začeli razveseljevati vedno toplejši in daljši dnevi, ki kar vabijo po preživljanju časa na prostem, v naravi. Uživajte v teh čudovitih trenutkih in za lepo spomladansko vreme in raziskovanje prijetnih kotičkov izberite obutev, ki bo prepričala tudi vaše noge.

Ara čevlji | Foto:

Ste že pripravljene na novo modno sezono? Že veste, kateri so največji trendi obutve to pomlad in poletje? Poglejte si, kakšna obutev bo vaša sopotnica to modno sezono.

Športni stil in elegantna oblačila iz modnih brvi še nikoli nista bila združena tesneje kot ravno letošnjo pomlad in poletje.

Novo pomladno kolekcijo ara odlikujejo visokokakovostni mehki materiali v svežih, poletnih barvah in ljubki okrasni detajli. Poleg vsestranskega stila športnih copatov, igrivosti balerink in mokasink, klasičnih salonarjev prinaša ara tudi sandale in natikače, izdelane z obilico obrtniškega znanja in ljubezni do podrobnosti. ara ljubi moderne in sodobne modele, zato tudi to leto uvaja inovacije, ki zagotavljajo lahkotni užitek hoje.

ara HighSoft - kot bi hodili po oblakih

ara predstavlja linijo obutve, ki je izdelana po tehnologiji "ara HighSoft".

Obutev odlikujejo odlično kopito, skrbno izbrano mehko in elastično usnje, zelo mehak podplat in vložki, ki so izdelani s posebno tehnologijo. Vse to prispeva k visokemu udobju, prilagodljivosti obutve vašemu stopalu in mehkobi pri nošnji. Vsi modeli salonarjev, balerink in sandal ara si delijo eno lastnost - izjemno udobje – kot bi hodili po oblakih!

Ara čevlji | Foto:

ara FUSION4 - nova merila udobja

Modni trendi tudi to pomlad narekujejo lahkotna in udobna oblačila ter udobne športne copate, ki se odlično podajo tako h krilom in oblekam kot tudi kavbojkam in hlačam.

Znana po svoji inovaciji na področju športnih copat "ara Fusion4", ara ponovno postavlja nova merila udobja. Izjemno prilagodljivi in oblazinjeni v zgornjem delu in podplatu omogočajo uporabniku, da doživi udobje nošenja kot še nikoli prej. Dopolnjene s patentiranim podplatom "Dynergy" z zelo dobro delujočimi oblazinjenimi lamelami bodo ara športni copati navdušili vse ljubiteljice mode in udobja.

Ara čevlji | Foto:

Tradicija v moderni preobleki

Čevlji ara slovijo po kakovosti in udobju, v zadnjem času pa navdušujejo z modnim in trendi videzom.

V njihovi ponudbi lahko najdete: vsestranske in trendi športne copate, igrive balerinke in mokasine, klasične salonarje, za poletje pa je ara na svoje police postavila tudi sandale in natikače, izdelane z obilico obrtniškega znanja in ljubezni do podrobnosti. Obutev ara je na voljo v različnih širinah, za kar najboljše prileganje pa lahko izberete tudi med polovičnimi številkami.

Izbrani modeli obutve ara so na voljo v trgovinah Mass po vsej Sloveniji. Poiščite svoj najljubši par. Vsa ponudba obutve ara v Massu je vidna tukaj.

V fotogaleriji si oglejte še preostalo ponudbo iz trgovin Mass.

Fotogalerija
1 / 43
Ne spreglejte