Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
24. 8. 2015,
11.11

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Emily Ratajkowski

Ponedeljek, 24. 8. 2015, 11.11

7 let, 12 mesecev

Tista lepotica, ki je v filmu zapeljala Bena Afflecka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Emily Ratajkowski je 24-letnica, ki je nase opozorila v seksi glasbenem videospotu, v filmski uspešnici Ni je več zapeljala lik Bena Afflecka, zdaj pa jo na rdečih preprogah objema Zac Efron.

Rjavolasa Emily O'Hara Ratajkowski je ta hip ena od najbolj obleganih mladih igralk v Hollywoodu, kjer promovira svoj najnovejši film We Are Your Friends, v katerem igra z lomilcem najstniških src Zacom Efronom.

Britanka s poljskimi in nemškimi koreninami, ki osvaja Hollywood Rojena Londončanka s poljskimi in nemškimi koreninami je odraščala v Kaliforniji, kjer je že kot najstnica vstopila v svet zabave. Pri štirinajstih letih je Emily, čeprav je njena mama upala, da bo hčerka postala možganska kirurginja, podpisala pogodbo z manekensko agencijo Ford.

Tista iz seksi videa uspešnice Blurred Lines Pod soj žarometov pa jo je pred dvema letoma pravzaprav postavil pevec Robin Thicke, ko je Emily, lepotica z ubijalsko postavo, gola nastopila v videospotu za njegovo uspešnico Blurred Lines. Mimogrede, to ni bil edini videospot, v katerem je nastopila – videli smo jo tudi v videu Love Somebody skupine Maroon 5 in Fast Car pevca Taia Cruza.

V filmu zapeljala Bena Afflecka Po tistem se je Emilyjina kariera začela vzpenjati – tako modna kot filmska. Vzporedno smo jo lahko občudovali tako na naslovnicah nekaterih najbolj branih revij kot na filmskih platnih. V filmski predelavi uspešnega romana Gillian Flynn Ni je več je upodobila mlado ljubico protagonista, čigar žena skrivnostno izgine. Z drugimi besedami: v filmu, v katerem ne manjka seksi prizorov, je zapeljala igralca Bena Afflecka.

Njenemu prvemu opaznemu filmskemu izdelku letos sledi več filmskih naslovov. Ob že omenjeni drami z Zacom Efronom jo bomo videli še v filmih Entourage in The Spoils Before Dying.

Osupljiva na rdeči preprogi K igralski karieri spadajo tudi številni intervjuji in sprehodi po rdečih preprogah. Za zdaj lahko rečemo, da gre dolgonogi igralki več kot odlično. V oprijetih oblekah zna poudariti svoje atribute, pohvalimo pa lahko tudi izbiro barv. Vijoličasta, zelena, modra in pudrasto rožnata so tiste barve, ki ji krasno pristajajo, zato ni čudno, da so njena najpogostejša izbira.

Ko gre za bolj sproščene dogodke, si sproščenost dovoli tudi Emily. Takrat kombinira hipijevsko navdahnjene kose (pogosto jo fotografi ujamejo v hlačah na zvon) in rockerske usnjene jakne.

Golota na platnu? Brez težav. Čeprav filmskih kritikov za zdaj še ni povsem prepričala, mlada igralka svojo filmsko kariero jemlje zelo resno. Če se mora v filmu sleči, nič zato. "Raje bi igrala zapleten karakter in za vlogo posnela ljubezenski prizor, kot pa da bi upodobila neumno dekle," je pred časom povedala za New York Times.

Ne spreglejte