SiolNET. Trendi Moda
1,73

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Ulična moda

Teja Jeglič, oblikovalka, ki se podpisuje pod ene od najbolj priljubljenih torbic #UličniStil

1,73

termometer

Teja Jeglič, ulična moda, ulični stil
Foto: Matej Leskovšek

Če vam je moda blizu, sploh pa najnujnejši ženski modni dodatek, ste Tejino delo že zasledili. Torbice z njenim podpisom se pojavljajo na Facebooku, drugih spletnih straneh, jumbo plakatih in seveda na ulicah.

Facebook je po mnenju Teje Jeglič eno najboljših orodij za komunikacijo s strankami in prodajo torbic. S pomočjo družbenih omrežij jih vidi več žensk, Teja pa jih predstavi na takšen način, da si jih zaželi vsaka, čeprav prej sploh ni razmišljala o dizajnerski torbici.

K uspešnosti je pripomogla tudi pred kratkim odprta trgovina v središču Ljubljane, pravi Teja. Pojasnjuje, da si stranke v njej rade v živo ogledajo kose, ki jih sicer prodaja prek spleta. "To je res velik plus," pravi. Priljubljenost torbic pripisuje temu, da je vsaka izdelana po željah stranke. "To jim da neko dodano vrednost, saj vsaka rada vidi, da se potrudiš samo zanjo, in tukaj se začne uspeh." 

Tejin ulični stil:

1 / 16
2 / 16
3 / 16
4 / 16
5 / 16
6 / 16
7 / 16
8 / 16
9 / 16
10 / 16
11 / 16
12 / 16
13 / 16
14 / 16
15 / 16
16 / 16

[video: 60698 / ]

Opaža jih na ljubljanskih in drugih ulicah

Oblikovalka med sprehodom po naši prestolnici opaža vse več svojih torbic. Meni, da so narejene prav za ulični stil, ki ustreza različnim opravam. "Že večkrat sem se obrnila in zasledila svoj izdelek, ne samo na ljubljanskih ulicah, ampak tudi drugje, kar me zelo razveseli. Vsak dan zato ustvarjam s še večjim užitkom."

Poletje je za nahrbtnike, zima za tote torbe

Teja opaža, da so v hladnejši sezoni zelo priljubljene tote torbe, ki jih trenutno proda največ. Poleti večina obožuje nahrbtnike. Kaj pa je tisto, kar prepriča modne navdušenke? "Oblike torbic so dokaj klasične, tisto, kar prepriča ženske, pa so kombinacije različnih materialov in vzorcev, ki so narejene za vsako posebej, tako da tukaj zmaga kombinacija klasike in unikatnosti."

Teja o svojem uličnem stilu:

[video: 60699 / ]

O tem, kdaj in kako sestavi svojo opravo:

[video: 60700 / ]

Včasih me je motilo, da sem morala zaradi različnih oprav zamenjati torbico skoraj vsak dan. Lepa in uporabna torbica pomeni, da jo lahko kombiniramo na več načinov. Škoda je kupiti sicer lepo torbico, ki je zaradi barvne kombinacije ne moremo nositi oziroma le redko. Zdaj na srečo nimam več teh težav (smeh, op. p.).

Teja na hitro o ...

... naj modnem kosu:
Seveda torbica ali nahrbtnik.

... dodatku, ki jo spremlja vsak dan:
Brez ure ne gre, ugotoviti moram samo, katera barva je za tisti dan najprimernejša.

... kosu, ki ga ne bi nikoli oblekla:
Nekateri kosi na žalost ne ustrezajo mojemu tipu postave.

... tem, česa v modi ni nikoli preveč:
Inovacij oz. novih modnih idej.

... visokih petah ali čevljih brez pet:
Ženska preprosto mora imeti oboje, odvisno od priložnosti.

... svoji modni ikoni:
Victoria Beckham.


Vsak ponedeljek vam bomo predstavljali ulični stil znanih Slovencev in blogerjev. Spremljajte Trende in sledite uličnim trendom.


Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 314
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin