SiolNET. Trendi Moda
6,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tako se Ikea norčuje iz Balenciagine kopije njihove slavne torbe

6,25

termometer

Balenciaga, torba
Foto: Balenciaga / Barneys New York

Ikea v prvem odzivu na 1.900 evrov drago kopijo njihove kultne torbe za 60 centov ni bila preveč zgovorna, zdaj pa so se malce pošalili na račun Balenciage.

Balenciaga je naredila kopijo Ikeine kultne modre torbe, ki jo lahko v vsaki Ikeini prodajalni kupite za 60 centov. Francoska luksuzna znamka je torbo malce "nadgradila", jo izdelala iz pravega usnja in ocenila na 1.900 evrov. Očitkov, da gre za kopijo, niso komentirali, so se pa oglasili pri Ikei in dejali, da jim to laska.

Po tej novici se je na spletu zvrstilo že kar nekaj šal in norčevanja na račun Balenciage, to so si nazadnje privoščili tudi pri Ikei, saj so izdali šaljiv vodnik, kako prepoznati original:

ikea, torba Foto: Ikea

"1. Pretresite jo. Če zašumi, gre za pravo stvar. 2. Je multifunkcionalna. V njej lahko prenašate hokejsko opremo, opeke in celo vodo. 3. Vrzite jo v blato. Pravo torbo Frakta lahko preprosto sperete z vrtno cevjo. 4. Cena: samo 60 centov."

Izdelali so celo oglas: "Original dobite za 3.000-krat ugodnejšo ceno. Obiščite našo trgovino, kjer lahko najdete še več originalnih Ikeinih izdelkov."

Za kaj pa vi uporabljate Ikeino modro torbo?

  • Za prenašanje vode, opek in hokejske opreme. 58
  • Za skladiščenje stvari, ki ne spadajo nikamor. 26
  • Za stara oblačila. 11
  • Za igrače. 11
  • Je multifunkcionalna torba, ki vedno pride prav. 204
Oddanih 310 glasov

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 50
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin