Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 9. 2024,
13.33

Osveženo pred

3 dni, 13 ur

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Natisni članek

noad Ilirija Glow-Plex Subrina Professional Subrina nega las lasje PR članek

Ponedeljek, 23. 9. 2024, 13.33

3 dni, 13 ur

Subrina Professional predstavlja novo linijo Glow-Plex: inovacija v negi las za briljanten sijaj

Oglasno sporočilo

So vaši lasje poškodovani, naelektreni in preprosto "brez življenja"? Preizkusite novo linijo Subrine Professional: Glow-Plex, ki bo vaše lase preoblikovala v sijoče, zdrave ter brez naelektrenosti.

Ilirija_Subrina_8 | Foto: ILIRIJA, D.O.O. Foto: ILIRIJA, D.O.O.

Glow-Plex prinaša revolucionarno tehnologijo, ki ne le globinsko nahrani, ampak tudi preoblikuje lase in jih obdari z izjemnim sijajem. S pomočjo naprednih formul in inovativne lamelarne tehnologije linija pomaga ukrotiti naelektrenost, izboljša gladkost ter zaščiti lase pred poškodbami.

Ključni izdelki linije Glow-Plex:

  • Glow-Plex šampon
    Odkrijte poživitveno moč šampona Glow-Plex, ki je strokovno oblikovan za čiščenje in poživitev vaših las. Po uporabi šampona bodo vaši lasje ne le čisti, temveč tudi nahranjeni in sijoči.
  • Glow-Plex balzam
    Razvajajte svoje lase z balzamom Glow-Plex, oblikovanim za globoko vlaženje in neprimerljivo gladkost. Ta balzam, poln hranilnih sestavin, je zasnovan tako, da nahrani in zaščiti lase ter jih naredi mehke, sijoče in zlahka vodljive.
  • Glow-Plex Magic H2O
    Revolucionarni Glow-Plex Magic H2O je inovativni tretma z lamelarno vodo, zasnovan za zagotavljanje takojšnjih in opaznih rezultatov. Ta lahka formula na vodni osnovi deluje na molekularni ravni in takoj preoblikuje lase ter zagotavlja neprimerljiv sijaj, gladkost in obvladljivost.

Ilirija_Subrina_9 | Foto: ILIRIJA, D.O.O. Foto: ILIRIJA, D.O.O.

Linija je primerna za vse tipe las, še posebej pa je namenjena tistim, ki se soočajo s suhimi, poškodovanimi ali štrlečimi oziroma naelektrenimi lasmi.

Linija Glow-Plex je na voljo v izbranih frizerskih salonih, v Drogeriji Ilirija na Tržaški cesti 40 v Ljubljani in v spletni trgovini www.click2chic.si.

Privoščite svojim lasem nego, ki si jo zaslužijo, in se prepustite čarobnosti linije Glow-Plex!

Ilirija_Subrina_7 | Foto: ILIRIJA, D.O.O. Foto: ILIRIJA, D.O.O.

Naročnik oglasnega sporočila je ILIRIJA, D.O.O.

Ne spreglejte