Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 12. 2015,
12.39

Osveženo pred

4 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

ličenje silvestrovo

Ponedeljek, 21. 12. 2015, 12.39

4 leta, 3 mesece

Štiri dekleta, štirje različni videzi: to silvestrovo bodite drzni!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Pozabite na svojo običajno rutino ličenja, silvestrovo je idealen večer, da si privoščite bolj drzen in drugačen videz.

Za smernice smo vprašali priznano vizažistko, stilistko in maskerko Petro Fröhlich, ki je s svojo ekipo, modnim fotografom Nenadom Cakićem in frizerko Tjašo Železnik, ter s priznanimi slovenskimi modeli, Nastasjo Prihoda, Tino Mentol, Tjašo Deu in Majo Kavčič, predstavila štiri predloge za nepozaben skok v leto 2016.

1. Klasično: rdeča šminka in črtalo za oči

Klasika, najprimernejša za elegantno silvestrsko zabavo s koktajli. Pri rdeči ali temnordeči šminki je preostanek obraza najbolje pustiti čim bolj nevtralnega, zato je idealno, da k njej kombinirate le črtalo za oči, pregib veke pa zelo nežno osenčite.

Pred nanosom tako dramatične šminke in črtala za ustnice je pomembno, da naredite piling ustnic in jih dobro navlažite z balzamom, ki ga po desetih minutah popivnajte z robčkom, saj bo tako nanos šminke bolj preprost, ustnice pa bodo videti gladke in zapeljive.

2. Atraktivno: sofisticirane bleščice

Za bleščeč sofisticiran videz je treba na obraz dodati pravo mero bleščic, te pa so najbolje videti ravno na očeh. Petra pravi, da je to odličen videz za na zabavo, ki bo privlačil veliko pogledov.

Najprej poskrbite za brezhibno polt in osenčite obraz, nato na veko nanesite kovinsko zlato barvo v kombinaciji z zlatimi bleščicami. Pregib veke osenčite z bakreno rjavo barvo in zabrišite navzven, oči očrtajte s črtalom, na ustnice nanesite mat šminko v odtenku nude ter uporabite kanček rdečila za lica v marelični barvi.

3. Zapeljivo: zadimljen videz

Tako kot mala črna oblekica je brezčasno seksi tudi zadimljen videz oči. Ta videz je ravno prav zapeljiv, da prebudi čutno stran vaše narave.

Pojdite stopnjo višje in črno senčilo kombinirajte z rubinastim bleščečim senčilom. Ne pozabite, da je pri tem videzu najpomembneje to, da senčila čim bolj zabrišete, potem pa dodajte nekaj umetnih trepalnic, rožnat gloss in rdečilo za lica.

4. Romantično: kovinsko vijoličasta

Morda na prvi pogled ni videti, vendar je vijoličasta ena od najbolj laskavih barv za vse podtone kože, zato ni razloga, da bi se je bali. Naj vas ta mavrični videz navdihne, da to silvestrovo zasijete v magičnih barvah.

"Pri Nastasji sem z vijoličasto v kombinaciji z barvo fuksije in svetlo rožnate barve poudarila barvo njenih zelenih oči. Komplementarne barve – vijoličasta je nasprotje zelene – ob kombiniranju ena drugo še bolj poudarijo," je pojasnila Petra. Spodnjo veko je poudarila s kovinsko vijoličastim svinčnikom za oči, za še močnejši učinek v notranjost veke in v notranje kotičke oči dodala bel svinčnik, lica pa je obarvala z rožnato. Ustnice so zablestele v barvi fuksije za romantičen silvestrski videz.

Ne spreglejte