Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 7. 2015,
11.49

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Melania Trump Donald Trump

Torek, 28. 7. 2015, 11.49

6 let, 6 mesecev

Slovenka z mačjim pogledom, ki bo mogoče prva dama ZDA

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Slovenka Melania Trump je uspešno manekensko kariero sklenila s poroko z enim od najbogatejšim Američanom Donaldom Trumpom, ki ga trenutno podpira pri njegovem boju za predsedniško mesto ZDA.

Melania Trump (rojena Melanija Knavs), ki je otroštvo preživela v Sevnici, se je z manekenstvom začela ukvarjati že pri šestnajstih letih in dve leti pozneje podpisala za modno agencijo v Milanu. Po končani diplomi iz oblikovanja se je leta 1996 preselila v New York, kjer je na eni izmed prireditev spoznala ameriškega denarnega mogotca Donalda Trumpa. Kljub 24 letom starostne razlike se je med njima razplamtela ljubezen. Leta 2005 sta se poročila na Trumpovem posestvu, poroke so se udeležili številni znani ljudje. Leto pozneje se jima je rodil sin Barron William Trump.

Mama, žena in poslovna ženska

Razkošno stanovanje

Za revijo Elle je razkrila, da se doma rada sprošča v svilenih oblačilih ter da so njene najljubše blagovne znamke Gucci, Louis Vuitton, Chanel in Valentino. Njen osebni slog je ločen in neodvisen od moževega, ki je večina časa v oblekah, v prostem času pa v oblekah za golf.

O svoji najljubši obleki, ki jo je nosila leta 2005 na prireditvi Met Gala, je povedala: "Obleka modne znamke Alexander McQueen je resnično dih jemajoča. Ko sem z njo stopila na stopnice, se je videla bela podloga. Na obleko sem dodala diamantno broško, ki jo je samo še polepšala."

Melania je vedno rada urejena, tudi ko pelje sina v šolo. "Da bi peljala sina v šolo in si oblekla samo jopico, ne, to ni moj slog. Kadar grem ven, se vedno uredim. A kadar se s sinom igram doma, si oblečem belo majico in džins hlače."

Pogled, ki ubija Melanijin pogled, ki so ga v časniku Guardian označili kot leden in ubijalski, je krasil naslovnice Vogua, Harper's Bazarja, britanskega GQ, Selfa, Glamourja, Vanity Faira in Elle. Nastopila je tudi v številnih reklamah.

Njen mož, Donald Trump, se trenutno poteguje za vstop v Belo hišo, zato je seveda dobila vprašanje, kako bi se počutila kot prva dama ZDA: "Sem zelo zaposlena poslovna ženska, mama in žena, dejavna sem tudi na humanitarnem področju. Tako da je moje življenje zelo polno, ne vem pa, kako je biti prva dama," je povedala za spletni medij Refinery29.

Ne spreglejte